Kategorier
Den Politiske Blog Mere politik

16 europæiske lande har fjernet ytringsfriheden – nu også Ukraine

Danmark er godt på vej, men vi er ikke helt i mål endnu. 16 europæiske lande har allerede fjernet ytringsfriheden ved at gøre det strafbart at betvivle den herskende fortælling om Holocaust. Det er således strafbart i disse 16 ellers civiliserede lande at fremføre historiske beviser og argumenter, der taler imod den officielle historie om […]

Danmark er godt på vej, men vi er ikke helt i mål endnu. 16 europæiske lande har allerede fjernet ytringsfriheden ved at gøre det strafbart at betvivle den herskende fortælling om Holocaust. Det er således strafbart i disse 16 ellers civiliserede lande at fremføre historiske beviser og argumenter, der taler imod den officielle historie om […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x