16 europæiske lande har fjernet ytringsfriheden – nu også Ukraine

Danmark er godt på vej, men vi er ikke helt i mål endnu. 16 europæiske lande har allerede fjernet ytringsfriheden ved at gøre det strafbart at betvivle den herskende fortælling om Holocaust.

Det er således strafbart i disse 16 ellers civiliserede lande at fremføre historiske beviser og argumenter, der taler imod den officielle historie om den systematiske, industrielle udryddelse af 6 millioner jøder i gaskamre forklædt som brusere i koncentrationslejre.

De 16 lande er:

 1. Østrig
 2. Belgien
 3. Bosnien
 4. Tjekkiet
 5. Frankrig
 6. Tyskland
 7. Grækenland
 8. Ungarn
 9. Italien
 10. Liechtenstein
 11. Litauen
 12. Luxemborg
 13. Polen
 14. Rumænien
 15. Slovakiet
 16. Ukraine (siden 2021)

Ukraine er det nyeste land på listen, der har gjort både Holocaust-debat og ‘antisemitisme’ ulovligt. I den ukrainske lov defineres ‘antisemitisme’ som “had overfor jøder, opfordring til eller retfærdiggørelse af angreb på jøder, falske eller hadefulde udtalelser om jøder, og at benægte masseudryddelsen af jøder under Holocaust“.

Ukraines præsident Zelensky er jøde, og han er således beskyttet mod intern politisk kritik via den nye antisemitismelov i landet. Godt for ham. På samme måde kan kriminelle eller krigsforbrydere undgå afsløring, efterforskning og retsforfølgelse ved at kalde sig jøder. Det gælder også den kriminelle stat Israel. Den israelske lobby har i flere år arbejdet intenst på at få enhver kritik af staten Israel til at være en del af nationers antisemitisme-definition og -lovgivning. Det svarer til, at Hells Angels får indført en lov om, at man ikke må kritisere nogen, der kalder sig noget med engle. Det er absurd, og der skal selvfølgelig være fuld ytringsfrihed i alle civiliserede, oplyste lande. Lakmusprøven på ytringsfrihed er, om man også kan tillade dem, man er mest uenig med i at ytre sig frit. Det andet er bare censur, og det hører kun hjemme i totalitære stater.

Jeg har i øvrigt i dag rykket for svar fra Danmarks førende ekspert i Holocaust, så vi kan få lukket munden én gang for alle på dem, der hårdnakket benægter, at Holocaust har fundet sted. Mere om den sag her:

Løsningen er ikke at gøre Holocaust-debat forbudt ved lov, men derimod at levere faktuelle modargumenter mod de falske, irrationelle, hadefulde påstande.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments