Sådan kan du gøre din penis (endnu) større

45 % af alle mænd synes selv, at deres penis er for lille. Det er dog kun 15 % af kvinder, der synes, at deres mænds penis er for lille. Det tyder på, at mænd går mere op i penisstørrelse, end kvinder gør, eller at mange mænd har en forvrænget opfattelse af, hvornår en penis faktisk er stor (nok).

Her er nogle tips, du kan bruge, hvis du ønsker at gøre din penis (endnu) større (de sidste to tips er de vigtigste):

  1. Tab dig, hvis du er for tyk. Fedt aflejrer sig også mellem benene, og det kan føre til, at penis bliver visuelt og funktionelt kortere.
  2. Kvit tobakken. Rygere har oftere en mindre penis end ikke-rygere. Dette kan skyldes, at rygning forringer blodcirkulationen, så penis ikke når sit fulde potentiale ved rejsning.
  3. Drop smørret på brødet. Hold op med at smøre smør på dit brød. Mindre smørfedt gavner dit blodkredsløb, og det kan resultere i, at din penis lettere kan nå sit fulde potentiale. Spis i det hele taget sund og hjertevenlig kost.
  4. Drop alkoholen. Lad være med at drikke alkohol. Især før sex. Alkohol hæmmer intensiteten af den taktile sansning, hvilket kan gøre erektionen mindre markant.
  5. Dyrk motion – men ikke for meget på cykel. Motion er godt for penis, men lad være med at cykle for meget, da det kan lukke af for blodforsyningen med potens- og dermed størrelsesproblemer til følge. En fuldt erigeret penis er som bekendt større end en slap eller kun halvt erigeret.
  6. Lav knibeøvelser. Lær at lave knibeøvelser. Det er ikke kun for kvinder. Det er i høj grad også for mænd. Især hvis du er over 40 år. Når du har fået god kontakt med musklerne dernede og opbygget en god grundstyrke i penismusklerne, så brug dem også, når du har sex, da sammentrækningerne vil få din penis til at føles større i din partner. Du kan rent fysisk have sex i en ekstra dimension, når du også kan bevæge penis i retningen fra mindre til større via disse indre pumpebevægelser.
  7. Sæt farten ned og opmærksomheden op. Hvis du sætter farten ned, kan du holde i længere tid, hvorved den samlede oplevelse af størrelse bliver større. Det vigtigste råd her er dog nok det om at øve dig at være bevidst nærværende i din penis, når du har sex. Det er noget helt andet end at “tænke med pikken”. Det er simpelthen at fokusere opmærksomheden i penis. Hvis din partner også er et bevidst menneske, så vil hun kunne mærke din forøgede bevidsthed i din penis, hvilket rent subjektiv kan forandre en mikropenis til en kæmpepik.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments