Politiet har ryddet ALT på Christiania i dag

Jeg har i dag været vidne til, hvordan politiet med store lastbiler har fjernet ALT fra de områder, hvor cannabis bliver forhandlet. Selv farlige parasoller og tomme ølkasser blev fjernet.

Jeg var naturligvis interesseret i politiets vigtige arbejde for at beskytte borgerne mod farlig kriminalitet. Jeg gik hen til en 2-stjernet betjent og spurgte, om de var i gang med at fange nogle farlige forbrydere. Han gik hurtigt verbalt amok på mig og sagde, at jeg jo ikke kunne vide noget om, hvad de foretog sig, hvorefter jeg kiggede hen på det afspærrede område, hvor politiet tydeligvis var i gang med at fjerne hashboderne, mens kunderne stod utålmodigt og ventede på, at salget kunne åbne igen.

Den 2-stjernede refererede til en sag, hvor nogen var blevet skudt. Jeg svarede, at de problemer kunne man jo undgå ved simpelthen at gøre cannabis helt lovligt. Til sidst havde jeg en hyggelig snak med et par andre betjente, hvor jeg udtrykte min sympati med deres meningsløse arbejde, men at der selvfølgelig er ressourcer til at skrue op for cannabis-hetz, nu hvor coronatyranniet er udenfor sæson. Jeg ville også have spurgt politiet, om de havde fundet nogen, der havde tvunget folk til at købe eller indtage cannabis, for så ville jeg godt kunne forstå deres massive tilstedeværelse, men det virkede ikke rigtigt til, at de ville tale mere med mig.

Her kan du se en lille videooptagelse af politiets vigtige arbejde på Christiania i eftermiddag:

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments