Kategorier
Frihedspressen Mere presse

Politiet har ryddet ALT på Christiania i dag

Jeg har i dag været vidne til, hvordan politiet med store lastbiler har fjernet ALT fra de områder, hvor cannabis bliver forhandlet. Selv farlige parasoller og tomme ølkasser blev fjernet. Jeg var naturligvis interesseret i politiets vigtige arbejde for at beskytte borgerne mod farlig kriminalitet. Jeg gik hen til en 2-stjernet betjent og spurgte, om […]

Jeg har i dag været vidne til, hvordan politiet med store lastbiler har fjernet ALT fra de områder, hvor cannabis bliver forhandlet. Selv farlige parasoller og tomme ølkasser blev fjernet. Jeg var naturligvis interesseret i politiets vigtige arbejde for at beskytte borgerne mod farlig kriminalitet. Jeg gik hen til en 2-stjernet betjent og spurgte, om […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x