Sådan kan nogen slippe afsted med massemord

I mine studier af historien har jeg noteret mig nogle måder, hvorpå nogen tilsyneladende er sluppet afsted med massemord. Her er fire metoder til at slippe afsted med massemord.

Metode #1: Skab en stor ulykke

Skibet Titanic sank muligvis ikke på grund af en ulykke. Det er i hvert fald blevet spekuleret, at det var sabotage udført af den zionistiske banklobby for at dræbe de få politiske rigmænd, der var imod dannelsen af det bundkorrupte pengesystem i USA, som hele verden stadigvæk døjer med i dag. Ved at slå mange flere ihjel kunne de kriminelle massemordere dermed camouflere det reelle formål med operationen, som var at slippe af med oppositionen til The Federal Reserve Act.

Metode #2: Skab et terrorangreb

9/11 er et eksempel på et stort terrorangreb, der formentlig blev udført af et stort netværk af zionistiske terrorister højt placeret i magtstrukturerne især i USA. Ikke så meget for at dræbe en masse uskyldige amerikanere, men mere for at give islamistiske terrorister skylden, så det amerikanske, danske og flere andre vestlige landes militær kunne rykke ind i Afghanistan og myrde løs.

Metode #3: Design et virus

SARS-CoV-2 er et eksempel på et virus, der sandsynligvis er designet i et laboratorium i Kina i samarbejde med Anthony Fauci m.fl. Det er et designervirus, der er årsag til den nye sygdom covid-19, som vi har døjet med i hele verden siden 2020. I dette tilfælde var det ikke islamistiske terrorister, der fik skylden, men derimod en flagermus på et kødmarked i Wuhan. Når selve naturen på den måde er blevet farlig, så er det nødvendigt, at mennesket bruger bioteknologi for at bekæmpe den dødsensfarlige natur.

Metode #4: Brug et langsomt virkende, ineffektivt våben

Det leder os så frem til de såkaldte vacciner mod covid-19. Hvis disse sprøjter betragtes som et biologisk våben, så er det et særligt smart våben, hvis man vil slippe afsted med massemord. Her er nogle generelle overvejelser om våbnets potentielle, principielle funktion:

  1. Folk ønsker selv at blive ramt af våbnet, og hitraten er ekstremt høj
  2. De fleste, der bliver ramt af våbnet, dør ikke med det samme, så det bliver ikke opdaget med det samme
  3. De fleste af dem, der dør af våbnet, dør over en længere periode og i samspil med andre faktorer, hvorved våbnet bliver camoufleret og således kan skyde videre uhæmmet
  4. Våbnets dødbringende effekt kan yderligere camoufleres ved at fortynde ammunitionen med løst krudt
  5. Da våbnet ikke opfattes som et våben, men som nødvendig forebyggelse af en anden dødsårsag, så kan propaganda for den anden dødsårsag opretholde den frivillige kugleregn, også selvom våbnet efter noget tid begynder at slå folk ihjel

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments