Cannabis øger risikoen for at falde af Hamsterhjulet

Der er, efter min mening, to primære årsager til, at cannabisplanten stadigvæk er ulovlig i Danmark. Indtagelse af cannabis øger risikoen for at opdage propaganda, da det øger risikoen for at tænke ud af boksenIndtagelse af cannabis øger risikoen for at falde ud af Hamsterhjulet ved at indse det meningsløse i den overfladiske, materialistiske livsstil, … Læs videre Cannabis øger risikoen for at falde af Hamsterhjulet
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Brian Olesen
lørdag, 9 april 2022, 18:27 18:27

God ryger!

PS. Nu ved jeg, hvorfor du ikke har svaret på mit spørgsmål i et andet indlæg. Du har glemt det 😁

Amerikaner
Amerikaner
lørdag, 9 april 2022, 18:42 18:42

Per, tak for det arbejde du gør, “You are doing God’s work”.
Jeg forlod Danmark for mere end 25 år siden efter at have prøvet at forklare fårene (omgangskredsen og andre) i årevis om, hvad der foregik i virkeligheden. Det jeg fik at vide var: “Vi kan li’ det som det er, hvorfor immigrerer du ikke”. OK, farvel.
I mellemtiden er det blevet 100 gange værre i DK. Der er ingen “dissent” længere, 99% har slugt propagandaen. Men held og lykke med arbejdet. Jeg fatter ikke, at du har energien til det, men tak!