Kategorier
Den Politiske Blog Mere politik

Cannabis øger risikoen for at falde af Hamsterhjulet

Der er, efter min mening, to primære årsager til, at cannabisplanten stadigvæk er ulovlig i Danmark. Indtagelse af cannabis øger risikoen for at opdage propaganda, da det øger risikoen for at tænke ud af boksenIndtagelse af cannabis øger risikoen for at falde ud af Hamsterhjulet ved at indse det meningsløse i den overfladiske, materialistiske livsstil, […]

Der er, efter min mening, to primære årsager til, at cannabisplanten stadigvæk er ulovlig i Danmark. Indtagelse af cannabis øger risikoen for at opdage propaganda, da det øger risikoen for at tænke ud af boksenIndtagelse af cannabis øger risikoen for at falde ud af Hamsterhjulet ved at indse det meningsløse i den overfladiske, materialistiske livsstil, […]
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x