Kategorier
Frihedspressen Mere presse

33 nye videnskabelige artikler om bivirkninger ved covid-19-vacciner

I den nye udgave af Ny Forskning præsenterer jeg 33 nye udgivelser i internationale videnskabelige tidsskrifter om bivirkninger til covid-19-vacciner. Bivirkningerne omfatter bl.a. hjertekarsygdomme, blodpropper, hjertebetændelse, neurologiske forstyrrelser, henfald af nerver i hjernen samt forværring af autoimmune sygdomme såsom gigt og lupus. Se referencelisten Related

I den nye udgave af Ny Forskning præsenterer jeg 33 nye udgivelser i internationale videnskabelige tidsskrifter om bivirkninger til covid-19-vacciner. Bivirkningerne omfatter bl.a. hjertekarsygdomme, blodpropper, hjertebetændelse, neurologiske forstyrrelser, henfald af nerver i hjernen samt forværring af autoimmune sygdomme såsom gigt og lupus. Se referencelisten Related
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x