Medicinalindustrien mener, at slangegift kan kurere corona

En videnskabelig artikel udgivet af medicinalindustrien i september 2020 forsøgte at overbevise læserne om, at gift fra kobraslanger kan være en kur mod covid-19. Det drejer sig om denne artikel, hvor medforfatter Paul F. Reid er fra medicalvirksomheden Maitland Pharma, der udvikler farmaceutiske produkter baseret på slangegift. Artiklen er en meget ensidig udlægning af det … Læs videre Medicinalindustrien mener, at slangegift kan kurere corona
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Flemming
Flemming
onsdag, 13 april 2022, 7:53 07:53

Det virker rigtigt. Se denne fra 12/4 og bliv overrasket.
https://www.brighteon.com/2b090826-787f-4d03-9f78-a1a80d3fe767