Kategorier
Frihedspressen Mere presse

Medicinalindustrien mener, at slangegift kan kurere corona

En videnskabelig artikel udgivet af medicinalindustrien i september 2020 forsøgte at overbevise læserne om, at gift fra kobraslanger kan være en kur mod covid-19. Det drejer sig om denne artikel, hvor medforfatter Paul F. Reid er fra medicalvirksomheden Maitland Pharma, der udvikler farmaceutiske produkter baseret på slangegift. Artiklen er en meget ensidig udlægning af det […]

En videnskabelig artikel udgivet af medicinalindustrien i september 2020 forsøgte at overbevise læserne om, at gift fra kobraslanger kan være en kur mod covid-19. Det drejer sig om denne artikel, hvor medforfatter Paul F. Reid er fra medicalvirksomheden Maitland Pharma, der udvikler farmaceutiske produkter baseret på slangegift. Artiklen er en meget ensidig udlægning af det […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x