Kategorier
Frihedspressen Mere presse

Ny teori: Corona er slangegift!

The Stew Peters Show har udgivet en ny film med kiropraktor Bryan Ardis, hvor Ardis argumenterer for, at covid-19 – både “virusset” og “vaccinen” – er udvundet af slangegift. Det lyder umiddelbart langt ude, men der er dog ikke så langt fra den officielle oprindelseshistorie om flagermus til cobraslanger. Det bør for god ordens skyld […]

The Stew Peters Show har udgivet en ny film med kiropraktor Bryan Ardis, hvor Ardis argumenterer for, at covid-19 – både “virusset” og “vaccinen” – er udvundet af slangegift. Det lyder umiddelbart langt ude, men der er dog ikke så langt fra den officielle oprindelseshistorie om flagermus til cobraslanger. Det bør for god ordens skyld […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x