Ny teori: Corona er slangegift!

The Stew Peters Show har udgivet en ny film med kiropraktor Bryan Ardis, hvor Ardis argumenterer for, at covid-19 – både “virusset” og “vaccinen” – er udvundet af slangegift. Det lyder umiddelbart langt ude, men der er dog ikke så langt fra den officielle oprindelseshistorie om flagermus til cobraslanger. Det bør for god ordens skyld … Læs videre Ny teori: Corona er slangegift!
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Bente
Bente
tirsdag, 12 april 2022, 17:33 17:33