Anti-V-programmet mod både “virus” og “vacciner”

Jeg lancerer i dag de første tre trin i mit nye Anti-V-program. Jeg gør programmet gratis tilgængelig for alle, da det efter min mening har fundamental betydning for folkesundheden i denne V-tid. Anti-V-programmet har to målgrupper: Dig, der ikke vil tage “vaccinen” mod “covid-19”, og som ønsker at beskytte dig mod “virus” (eller hvad det … Læs videre Anti-V-programmet mod både “virus” og “vacciner”
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned or Total abonnement per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Birthe Søndergard
onsdag, 13 april 2022, 13:56 13:56

tak Per