Kategorier
Mere nyt Nyhedsbloggen

Anti-V-programmet mod både “virus” og “vacciner”

Jeg lancerer i dag de første tre trin i mit nye Anti-V-program. Jeg gør programmet gratis tilgængelig for alle, da det efter min mening har fundamental betydning for folkesundheden i denne V-tid. Anti-V-programmet har to målgrupper: Dig, der ikke vil tage “vaccinen” mod “covid-19”, og som ønsker at beskytte dig mod “virus” (eller hvad det […]

Jeg lancerer i dag de første tre trin i mit nye Anti-V-program. Jeg gør programmet gratis tilgængelig for alle, da det efter min mening har fundamental betydning for folkesundheden i denne V-tid. Anti-V-programmet har to målgrupper: Dig, der ikke vil tage “vaccinen” mod “covid-19”, og som ønsker at beskytte dig mod “virus” (eller hvad det […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x