Forskere: Spikeproteinerne i corona ligner slangegift

En forskningsartikel med titlen Cross-species transmission of the newly identified coronavirus 2019-nCoV blev publiceret den 20. januar 2020 i det videnskabelige tidsskrift Journal of Medical Virology.

Forskerne konkluderer, at det nye coronavirus ligner en blanding af noget fra både flagermus og slangegift. Virussets DNA ligner noget fra en flagermus, mens det, der gør virusset farligt, spikeproteinerne der udgør selve “kronen”, mest ligner noget fra slangegift.

Spikeproteinerne ligner langt mere noget fra slangegift end f.eks. noget fra flagermus.

Det er således ikke helt ved siden af at sammenligne mRNA-vaccinerne, der får kroppen til selv at danne de samme spikeproteiner, med slangegift (red.).

Link til den videnskabelige artikel

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments