Forskere: Spikeproteinerne i corona ligner slangegift

En forskningsartikel med titlen Cross-species transmission of the newly identified coronavirus 2019-nCoV blev publiceret den 20. januar 2020 i det videnskabelige tidsskrift Journal of Medical Virology. Forskerne konkluderer, at det nye coronavirus ligner en blanding af noget fra både flagermus og slangegift. Virussets DNA ligner noget fra en flagermus, mens det, der gør virusset farligt, … Læs videre Forskere: Spikeproteinerne i corona ligner slangegift
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.