Kategorier
Frihedspressen Mere presse

Forskere: Spikeproteinerne i corona ligner slangegift

En forskningsartikel med titlen Cross-species transmission of the newly identified coronavirus 2019-nCoV blev publiceret den 20. januar 2020 i det videnskabelige tidsskrift Journal of Medical Virology. Forskerne konkluderer, at det nye coronavirus ligner en blanding af noget fra både flagermus og slangegift. Virussets DNA ligner noget fra en flagermus, mens det, der gør virusset farligt, […]

En forskningsartikel med titlen Cross-species transmission of the newly identified coronavirus 2019-nCoV blev publiceret den 20. januar 2020 i det videnskabelige tidsskrift Journal of Medical Virology. Forskerne konkluderer, at det nye coronavirus ligner en blanding af noget fra både flagermus og slangegift. Virussets DNA ligner noget fra en flagermus, mens det, der gør virusset farligt, […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x