Kategorier
Frihedspressen Mere presse

Ingen beviser for slangegift i drikkevandet

Dette indlæg er blevet ændret efter udgivelse med specificering af uklarhed om, hvor opfattelsen af slangegift i drikkevandet kommer fra. Filmen ‘Watch the Water’ går viralt i det alternative miljø i disse dage. I filmen fremfører kiropraktor og kosttilskudssælger Bryan Ardis en teori om, at corona stammer fra slangegift, og det bliver tilsat vores drikkevand. […]

Dette indlæg er blevet ændret efter udgivelse med specificering af uklarhed om, hvor opfattelsen af slangegift i drikkevandet kommer fra. Filmen ‘Watch the Water’ går viralt i det alternative miljø i disse dage. I filmen fremfører kiropraktor og kosttilskudssælger Bryan Ardis en teori om, at corona stammer fra slangegift, og det bliver tilsat vores drikkevand. […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x