Whistleblower: – “Smitteopsporing har ikke styr på en skid!”

Frihedspressen er blevet kontaktet af en person, der har været ansat hos Smitteopsporing. Han ønsker at være anonym, men han vil gerne fortælle, at de hos Smitteopsporing ikke har styr på noget som helst.

Anonym whistleblower: – “Om mandagen skulle vi svare A. Om tirsdagen skulle vi svare B. Om onsdagen skulle vi svare C. Og torsdag skulle vi svare A igen.” Han kan dokumentere med kopier af korrespondancer med andre ansatte, at opfattelsen af, at der ikke var styr på noget, var udbredt blandt de ansatte i Smitteopsporing. Der var ingen kvalitetskontrol, de ‘sundhedsfaglige konsulenter’ kom ind fra gaden uden særlig viden, og det hele blev presset igennem via frygtbaseret ledelse, fortæller den anonyme whistleblower, hvis identitet er redaktionen bekendt.

Frihedspressen opfordrer andre nuværende eller tidligere ansatte i Smitteopsporing til at stå frem og fortælle deres historie. Du kan evt. skrive til perbraendgaard@protonmail.com.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments