Kategorier
Frihedspressen Mere nyt

Whistleblower: – “Smitteopsporing har ikke styr på en skid!”

Frihedspressen er blevet kontaktet af en person, der har været ansat hos Smitteopsporing. Han ønsker at være anonym, men han vil gerne fortælle, at de hos Smitteopsporing ikke har styr på noget som helst. Anonym whistleblower: – “Om mandagen skulle vi svare A. Om tirsdagen skulle vi svare B. Om onsdagen skulle vi svare C. […]

Frihedspressen er blevet kontaktet af en person, der har været ansat hos Smitteopsporing. Han ønsker at være anonym, men han vil gerne fortælle, at de hos Smitteopsporing ikke har styr på noget som helst. Anonym whistleblower: – “Om mandagen skulle vi svare A. Om tirsdagen skulle vi svare B. Om onsdagen skulle vi svare C. […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x