Information er mere en myndighed end et medie

Jeg er omtalt i en artikel i Information i dag. Artiklen har overskriften ‘Kent Nielsen accepterer at blive kaldt ekstremist. Men han synes, magthaverne er de mest farlige’.

Information omtaler mig i denne passage i artiklen:

“Der er tale om en dansk strømning af begrænset størrelse, men den deler verdensopfattelse med en løs, global bevægelse af vrede borgere og internetbrugere uden tillid til myndighederne. Og herhjemme er gruppen alligevel stor nok til, at et facebookopslag med følgende tekst kan få knap 200 likes på en time: “Det er altså noget bøvl at skulle starte en hel krig for at dække over bivirkninger til påtvungen medicin.” Udsagnet er skrevet af cand.scient. og krammeterapeut Per Brændgaard, der altså her antyder, at krigens udbrud er en form for iscenesættelse. Over sin telefon transmitterede Per Brændgaard taler fra en demonstration arrangeret af det nyopstartede parti Frihedslisten foran Christiansborg den 29. marts 2022.”

Information gør med den manøvre mig til en slags repræsentant for den nye bevægelse af “vrede borgere og internetbrugere uden tillid til myndighederne”. Det gør de ved at tillægge mig en særlig intention med mit opslag, som jo lige så godt kunne fortolkes omvendt, altså som at det er usandsynligt, at Ukraine-krigen er iscenesat, da det netop er meget bøvlet at starte en krig og få den så massivt omtalt i pressen.

Det er gennemgående, at når jeg en sjælden gang får omtale i et mainstreammedie nu om stunder, så bliver jeg altid tituleret som ‘krammeterapeut’. Det er ikke fordi, at det er forkert, men blandt mine mange forskellige titler så er ‘krammeterapeut’ helt klart den med det bedste potentiale til at håne og latterliggøre mig. Den økonomisk overlegne part angriber typisk den fagligt overlegne modparts karakter i en debat for at undgå fokus på budskaber, beviser og argumenter. Information huskede dog at nævne, at jeg også er cand.scient., men det kan jo læses som om, at jeg er cand.scient. i kram, mens jeg reelt er cand.scient. i human ernæring, som er den videnskab, der muligvis er den farligste for det herskende narrativ om corona, vacciner og digital kontrol. Det er i hvert fald utroligt så lidt omtale den massive dokumentation for D-vitamin i relation til covid-19 har fået under hele coronaforløbet.

Information lyver direkte i deres artikel ved at skrive, at jeg “transmitterede” fra demonstrationen over min telefon. Sandheden er, at jeg ikke må transmittere direkte via Facebook, som jeg har gjort tidligere, da Facebook udsætter mig for massiv censur, specielt i forhold til mine livevideoer som åbenbart bliver vurderet som særligt farlige. Jeg optog en video, som jeg siden udgav via Rumble og min egen hjemmeside, og som i øvrigt afslørede den totale uvidenhed om forskellen på journalistik og propaganda hos en fremmødt journalist fra Ekstra Bladet. Det er i den forbindelse påfaldende så lidt kritik, der er af hinanden på tværs af de forskellige hovedstrømsmedier. Kan det være forbi, at de forskellige medier og journalister dybest set har den samme arbejdsgiver, er en del af den samme organisation og refererer til den samme topchef?

Information kalder sig selv et medie, selvom en analyse af Informations finansiering hurtigt kan afsløre, at Information snarere burde kaldes en myndighed. Information modtager 25.526.165,32 kr. i mediestøtte i år. Jeg betragter mediestøtten som en form for skjult propagandastøtte, der forvandler et ellers rimeligt frit medie til en kommunikationsmyndighed for regeringen.

Information er kun overgået af Kristeligt Dagblad i mediestøtte fra staten. Kristeligt Dagblad modtager 28.984.778,35 kr. i år som motivation fra regeringen til ikke blot at forholde sig ukritisk men til også at formidle de fortællinger, som pressens minister, statsministeren, ønsker skal ud til det sagesløse danske folk. Det er svært at se anden logik i dette korrupte mediesystem. Det er dog DR, der er den suveræne topscorer i bestikkelsespenge fra Mette Frederiksen, da DR modtager næsten 4 milliarder kroner om året i propagandabidrag.

Klik her for dokumentation for ‘redaktionel produktionsstøtte’ (pdf fra Kulturministeriet). ‘Redaktionel produktionsstøtte’ = propagandabidrag = bestikkelsespenge. Kært barn har mange navne…

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments