Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Information er mere en myndighed end et medie

Jeg er omtalt i en artikel i Information i dag. Artiklen har overskriften ‘Kent Nielsen accepterer at blive kaldt ekstremist. Men han synes, magthaverne er de mest farlige’. Information omtaler mig i denne passage i artiklen: “Der er tale om en dansk strømning af begrænset størrelse, men den deler verdensopfattelse med en løs, global bevægelse […]

Jeg er omtalt i en artikel i Information i dag. Artiklen har overskriften ‘Kent Nielsen accepterer at blive kaldt ekstremist. Men han synes, magthaverne er de mest farlige’. Information omtaler mig i denne passage i artiklen: “Der er tale om en dansk strømning af begrænset størrelse, men den deler verdensopfattelse med en løs, global bevægelse […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x