Propagandatrick #3: Gentag budskabet igen og igen

Repetition skaber “sandhed” – især i et medielandskab som det danske, hvor alle medier i hovedstrømmen er enige om de store fortællinger, og i det samfund som Danmark hvor der er udbredt autoritets- og systemtro. Det betyder i praksis, at det er muligt at få en løgn til at blive opfattet som den mest selvfølgelige … Læs videre Propagandatrick #3: Gentag budskabet igen og igen
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, 17 Propagandatricks, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.