Vaccinetvang i Tyskland, diktatur i Ukraine, ulovligheder hos SSI og andre vigtige nyheder

Jeg bringer her et sammendrag af De Vigtige Nyheder fra ugen, der gik. Den reelle tvangsvaccination fortsætter i Tyskland. Fra og med Langfredag kan man i Tyskland kun får lønkompensation til påkrævet isolation ved coronasmitte, hvis man er fuldt vaccineret og har fået booster. Det betyder, at hvis man testes positiv for corona og derfor … Læs videre Vaccinetvang i Tyskland, diktatur i Ukraine, ulovligheder hos SSI og andre vigtige nyheder
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned or Total abonnement per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dorit
mandag, 18 april 2022, 13:37 13:37

Hej Per ! Har nu regelmæsig læst dine bidrag. Det ville interessere mig, om du kender til en faktachecker organisation som hedder Correktiv.org. De skriver den 11.03.22, at nej, WHOs instrumentet (kontrakt), som åbenbart ligger klart til Mai for at blive undertegnet af alle medlemsstater, ikke ligger over de enkelte landes nationale forfatninger. (pandemie – prævention) Det ville interessere mig meget at vide, hvem deres sponsorer/supporter er og om disse kunne kædes sammen med nogle af de bagliggende toneangivende organisationer. Jeg tror, du har skrivet en enkelt gang i et indstag om denne kontrakt, som kunne betragtes som en slags… Read more »

Dorit
onsdag, 20 april 2022, 14:14 14:14

Tak for svaret, jeg prøver at finde ud af mere. Det er da en god start.
Kh Dorit