Vaccinetvang i Tyskland, diktatur i Ukraine, ulovligheder hos SSI og andre vigtige nyheder

Jeg bringer her et sammendrag af De Vigtige Nyheder fra ugen, der gik.

Den reelle tvangsvaccination fortsætter i Tyskland. Fra og med Langfredag kan man i Tyskland kun får lønkompensation til påkrævet isolation ved coronasmitte, hvis man er fuldt vaccineret og har fået booster. Det betyder, at hvis man testes positiv for corona og derfor kan påkræves isolation, så bliver det uden løn eller anden form for økonomisk kompensation. Læs denne artikel på Steigan.no for mere om den sag

I Canada kan uvaccinerede fra Ukraine nu rejse frit ind i landet, mens samme land har haft en af verdens barskeste apartheid-politikker for deres egne borgere. Det bringer naturligvis sindede i kog hos det canadiske frihedsmiljø. Læs mere om det hos Rebelnews.com

Jeg tænker for mig selv, for det kunne jeg selvfølgelig ikke finde på at sige højt: Hvad mon de mange flygtninge fra Ukraine, der i denne tid bliver spred ud i hele verden, samtidig tager med sig af “virus” eller lignende, som vi så kan døje med (propaganda for) til efteråret. Hvis nogen ønsker at sprede (opfattelsen af) en ny virus-pandemi nu, så er det oplagt at gøre det via de ukrainske flygtninge, som af en eller anden grund spreder sig langt mere vidt omkring end ved tidligere krige, hvor folk foretrækker at flygte til lande i nærheden, så man hurtigt kan rejse hjem igen efter krigen.

Mette Frederiksen har udtalt, at Ukraine er et demokrati. Det er en sandhed med modifikationer. Det er bl.a. kommet frem i MintPressNews, at Zelenskys hemmelige politi har planlagt at likvidere oppositionspolitiker. Newspunch.com kunne berette, at Zelensky har fået oppositionslederen anholdt. Den form for adfærd er mere typisk for regeringsledere i et diktatur end for regeringsledere i et demokrati.

Det er også ret mudret, hvem det egentlig er, der fører krig i Ukraine. En fransk reporter har med egne øjne bevidnet, at det er amerikanere, der står for ledelsen af Ukraines militære operationer i landet. Det skriver Newspunch.com. En hollandsk journalist fortæller, ligeledes via Newspunch.com, at de vestlige mainstreamjournalisters arbejde blot bestrå i at blåstemple propagandahistorier på samme måde, som de gjorde i Syrien. Hun bekræfter endvidere, at Ukraines problem med nynazisme er stort og reelt.

På hjemmefronten har Berlingske afsløret, at Statens Serum Institut (SSI) har købt coronaudstyr for næsten 4 milliarder kroner uden udbud, som loven ellers kræver. Det må være en sag for Ombudsmanden. Det er på tide, at SSI bliver straffet for deres mange store “fejl” under coronaen, som for os andre ville blive betegnet som strafbar kriminalitet.

Blandt de mere positive nyheder så har Berlingske også berettet, at frihedskæmper Jeanette Strauss er blevet frifundet for anklager om dødstrusler mod tidligere Frederiksberg-borgmester Simon Aggesen. Vi må glæde os over de små pip af retfærdighed, som retssystemet trods alt stadigvæk udviser overfor borgere, der får systemet imod sig.

Flere alternative medier har berettet om filmen ‘Watch the Water’, der er blevet misforstået som, at der kan være slangegift i drikkevandet, mens det reelle budskab er, at spikeproteinerne i coronavirus og fra mRNA-vaccinerne kan stamme fra slangegift.

Der er nu oprettet en sag hos Fyns Politi, hvor Mette Frederiksen og regeringen efterforskes for mistanker om forbrydelser mod menneskeheden via de mRNA-vaccinerne mod covid-19. dissensMEDIA har skrevet om den sag inkl. en guide til politianmeldelser af skader

Dr. Vernon Coleman mener ifølge Newspeek, at vi er i krig med vores egne regeringer, og vi har 8 måneder til at få vækket vores medborgere. Newspeek fortæller i en anden artikel, hvordan udbredelsen af den nye verdensregering sker fra World Economic Forum udenom folkeafstemninger og udenom demokratiet. Det uafhængige medie The Exposé har i samme forbindelse bragt en række artikler, der simpelthen lister forskellige landes regerings- og parlamentsmedlemmer, der er såkaldte Young Global Leaders i World Economic Forum. Disse Young Global Leaders kan betragtes som en form for globalistisk invasion af nationalstaters corona-, klima-, teknologi- og pengepolitik med henblik på at realisere World Economic Forums dystre visioner for vores fremtid.

Tilmeld
Besked om
guest
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dorit
mandag, 18 april 2022, 13:37 13:37

Hej Per ! Har nu regelmæsig læst dine bidrag. Det ville interessere mig, om du kender til en faktachecker organisation som hedder Correktiv.org. De skriver den 11.03.22, at nej, WHOs instrumentet (kontrakt), som åbenbart ligger klart til Mai for at blive undertegnet af alle medlemsstater, ikke ligger over de enkelte landes nationale forfatninger. (pandemie – prævention) Det ville interessere mig meget at vide, hvem deres sponsorer/supporter er og om disse kunne kædes sammen med nogle af de bagliggende toneangivende organisationer. Jeg tror, du har skrivet en enkelt gang i et indstag om denne kontrakt, som kunne betragtes som en slags… Read more »

Dorit
onsdag, 20 april 2022, 14:14 14:14

Tak for svaret, jeg prøver at finde ud af mere. Det er da en god start.
Kh Dorit