Kategorier
Frihedspressen Mere nyt

Vaccinetvang i Tyskland, diktatur i Ukraine, ulovligheder hos SSI og andre vigtige nyheder

Jeg bringer her et sammendrag af De Vigtige Nyheder fra ugen, der gik. Den reelle tvangsvaccination fortsætter i Tyskland. Fra og med Langfredag kan man i Tyskland kun får lønkompensation til påkrævet isolation ved coronasmitte, hvis man er fuldt vaccineret og har fået booster. Det betyder, at hvis man testes positiv for corona og derfor […]

Jeg bringer her et sammendrag af De Vigtige Nyheder fra ugen, der gik. Den reelle tvangsvaccination fortsætter i Tyskland. Fra og med Langfredag kan man i Tyskland kun får lønkompensation til påkrævet isolation ved coronasmitte, hvis man er fuldt vaccineret og har fået booster. Det betyder, at hvis man testes positiv for corona og derfor […]
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x