Propagandatrick #4: Skab uønsket forandring via frygt

Hvis du har fået til opgave at få en befolkning til at støtte op om samfundsændringer, som de egentlig er imod, så er det effektivt at lave propaganda efter Problem-Reaktion-Løsning-modellen. Du skal planlægge din propaganda bagfra. Du skal starte med at vide eller udtænke, hvad slutmålet med propagandaen er. Altså hvilke ændringer i samfundet skal … Læs videre Propagandatrick #4: Skab uønsket forandring via frygt
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, 17 Propagandatricks, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.