Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Propagandatrick #4: Skab uønsket forandring via frygt

Hvis du har fået til opgave at få en befolkning til at støtte op om samfundsændringer, som de egentlig er imod, så er det effektivt at lave propaganda efter Problem-Reaktion-Løsning-modellen. Du skal planlægge din propaganda bagfra. Du skal starte med at vide eller udtænke, hvad slutmålet med propagandaen er. Altså hvilke ændringer i samfundet skal […]

Hvis du har fået til opgave at få en befolkning til at støtte op om samfundsændringer, som de egentlig er imod, så er det effektivt at lave propaganda efter Problem-Reaktion-Løsning-modellen. Du skal planlægge din propaganda bagfra. Du skal starte med at vide eller udtænke, hvad slutmålet med propagandaen er. Altså hvilke ændringer i samfundet skal […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x