Krig om sommeren, virus om vinteren: Her er kalenderen for de næste år

Her er mit spekulative bud på en årskalender for de næste år, hvor magteliten vil forsøge at implementere den nye verdensorden, den store nulstilling, den fjerde industrielle revolution og det totalitære teknokrati.

  1. Efterår og vinter: Virus
  2. Forår og sommer: Krig
  3. Gentag

Vi befinder os nu i foråret, hvor der er krig i Ukraine, mens corona er fjernet fra den offentlige agenda i Danmark. Rusland og krigen bliver nu brugt som undskyldning for at gennemføre ændringer i samfundet, som befolkningen egentlig ikke ønsker.

Til efteråret vil krigen træde i baggrunden, mens corona igen vil stå frem, hvis magthaverne vurderer, at der stadigvæk er styrke nok i den fortælling. Alternativt vil vi få fugleinfluenza eller et nyt virus fra Ukraine. Vacciner, test, kontrol og overvågning vil igen blive skubbet frem som løsninger. Kast et blik på Shanghai nu for at se, hvordan det også kan blive i Danmark til næste sæson.

Når coronasæsonen er slut, så vil krigen i Ukraine tage over igen. Det er også træls at være i krig om vinteren, ligesom coronavirus har det svært om sommeren. Det er derfor kun rimeligt med en arbejdsdeling mellem krig og virus fordelt ud over kalenderåret.

Jeg forventer, at krigen i Ukraine i tiltagende grad bliver en regulær stedfortræderkrig, som vi før har set i historien i bl.a. Vietnam og Korea. På den ene side – Ukraine – har vi USA og NATO inkl. Danmark. På den anden side har vi Rusland og i stigende grad også Kina. De to store militære magtalliancer i den globale elite får lov til at slås med hinanden på nogenlunde neutral grund til gavn for militærindustriens indtjening og til brug i den frygtbaserede, globale propaganda for samfundsforandring.

De mange laboratorier med biovåben i Ukraine samt de mange globalt spredte flygtninge fra Ukraine gør det oplagt at fusionere krigsfortællingen med narrativet om biosikkerhed. Det er jo sådan set ligegyldigt, om det er et nyt coronavirus eller et nyt virusbiovåben, som vi bliver gjort bange for, og som vi skal tage vacciner imod for at have adgang til samfundet.

Hvis dette ikke er nok, så forventer jeg, at eliten vil starte den velkendte front med islamistiske terrorangreb i Vesten. Det kan jo være, at islamisterne får stjålet nogle biovåben i Ukraine, som de begynder at true med at slippe løs i den “frie” verden. Ellers kan USA & Co. jo altid tage over og aflevere våben til islamisterne, som de plejer, når terroristerne ikke selv kan finde ud af det. Bioterror er fusionen af konventionel krig og den igangværende coronavirusterror, så den er lige til højrebenet for propagandisterne.

Husk: Det er underordnet, om truslerne er reelle. Det afgørende er, at de bliver oplevet som sådan, fremkalder en stærk følelsesmæssig reaktion af frygt, der reducerer den rationelle tænkning, så vi higer efter sprøjter og kontrol, der reducerer vores frygt og genskaber en falsk følelse af tryghed og ny normal.

Årskalenderen vil fortsætte cyklisk, indtil den nye verdensregering vil erklære ny verdensfred og global biosikkerhed med folket som elitens totalt, digitalt kontrollerede slaver.

Tilmeld
Besked om
guest
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Kim Spunk
torsdag, 21 april 2022, 11:21 11:21

Jeg ku ikke være mere enig Per!
præcis.
det grumme er at det altid har været sådan, det naturligvis bare første gang vi oplever det, eftersom, af hvad jeg ved af, er første gang jeg er på denne jord.
mærkeligt sted og smukt på en og samme tid.
tak for dine skriv! Meget vigtige.