Krig om sommeren, virus om vinteren: Her er kalenderen for de næste år

Her er mit spekulative bud på en årskalender for de næste år, hvor magteliten vil forsøge at implementere den nye verdensorden, den store nulstilling, den fjerde industrielle revolution og det totalitære teknokrati. Efterår og vinter: VirusForår og sommer: KrigGentag Vi befinder os nu i foråret, hvor der er krig i Ukraine, mens corona er fjernet … Læs videre Krig om sommeren, virus om vinteren: Her er kalenderen for de næste år
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Kim Spunk
torsdag, 21 april 2022, 11:21 11:21

Jeg ku ikke være mere enig Per!
præcis.
det grumme er at det altid har været sådan, det naturligvis bare første gang vi oplever det, eftersom, af hvad jeg ved af, er første gang jeg er på denne jord.
mærkeligt sted og smukt på en og samme tid.
tak for dine skriv! Meget vigtige.