Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Krig om sommeren, virus om vinteren: Her er kalenderen for de næste år

Her er mit spekulative bud på en årskalender for de næste år, hvor magteliten vil forsøge at implementere den nye verdensorden, den store nulstilling, den fjerde industrielle revolution og det totalitære teknokrati. Efterår og vinter: VirusForår og sommer: KrigGentag Vi befinder os nu i foråret, hvor der er krig i Ukraine, mens corona er fjernet […]

Her er mit spekulative bud på en årskalender for de næste år, hvor magteliten vil forsøge at implementere den nye verdensorden, den store nulstilling, den fjerde industrielle revolution og det totalitære teknokrati. Efterår og vinter: VirusForår og sommer: KrigGentag Vi befinder os nu i foråret, hvor der er krig i Ukraine, mens corona er fjernet […]
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x