Kategorier
Den Spirituelle Blog Essentiel Mere spiritualitet

Kram som dyb, spirituel praksis

Kram er for mig en dyb, spirituel praksis med rødder tilbage i de ældste af verdens visdomstraditioner. Jeg ved godt, at de fleste har et meget overfladisk forhold til kram og betragter det mest som en gestus, der signaler “goddag” eller “farvel”. Selvom den form for hilsekram nærmest kan være en revolutionær handling i en […]

Kram er for mig en dyb, spirituel praksis med rødder tilbage i de ældste af verdens visdomstraditioner. Jeg ved godt, at de fleste har et meget overfladisk forhold til kram og betragter det mest som en gestus, der signaler “goddag” eller “farvel”. Selvom den form for hilsekram nærmest kan være en revolutionær handling i en […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x