Sundhedstrin 2: Find dit svage led – og sæt ind der

Sundhed er som en kæde, der ikke er stærkere end det svageste led. Stærk sundhed kræver derfor en helhedsorienteret tilgang med fokus på at styrke det led, der er svagest i øjeblikket. Hvis du ikke umiddelbart ved, hvad dit svage led er, så kan du gå systematisk frem efter dette skema: VELVÆREFYSISKMENTALSOCIALFRIHEDENERGIFREDNYDELSE Sundhed er velvære … Læs videre Sundhedstrin 2: Find dit svage led – og sæt ind der
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Sundhedsabonnement per måned or Sundhedsabonnement per år og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
HenrikR
fredag, 29 april 2022, 16:01 16:01

Hvad med den emotionelle sundhed? Opfatter du den som hørende ind under den mentale sundhed?