Kategorier
Essentiel Mere sundhed Sundhedsbloggen

Sundhedstrin 2: Find dit svage led – og sæt ind der

Sundhed er som en kæde, der ikke er stærkere end det svageste led. Stærk sundhed kræver derfor en helhedsorienteret tilgang med fokus på at styrke det led, der er svagest i øjeblikket. Hvis du ikke umiddelbart ved, hvad dit svage led er, så kan du gå systematisk frem efter dette skema: VELVÆREFYSISKMENTALSOCIALFRIHEDENERGIFREDNYDELSE Sundhed er velvære […]

Sundhed er som en kæde, der ikke er stærkere end det svageste led. Stærk sundhed kræver derfor en helhedsorienteret tilgang med fokus på at styrke det led, der er svagest i øjeblikket. Hvis du ikke umiddelbart ved, hvad dit svage led er, så kan du gå systematisk frem efter dette skema: VELVÆREFYSISKMENTALSOCIALFRIHEDENERGIFREDNYDELSE Sundhed er velvære […]
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x