Kategorier
Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Propagandabloggen Public

Har Danmark klaret sig godt eller dårligt gennem pandemien? Henrik Ullum vs Thomas Resen på Twitter

Hvem har ret? Henrik Ullum mener, at Danmark har klaret sig godt gennem coronaen. Thomas Resen mener det modsatte, og de kan begge fremlægge grafer, der dokumenterer deres påstande.

Henrik Ullum, direktør for Statens Serum Institut (SSI), skrev i går følgende på Twitter:

“Det er fantastisk glædeligt, at vi er kommet igennem to års pandemi med en så begrænset overdødelighed samtidig med, at vi nu har et fuldt genåbnet samfund. Det vidner om en styrke og evne til at samarbejde på tværs i det danske samfund.🙏”

Twitter-indlægget er med henvisning til en nyhed fra SSI fra samme dag med overskriften Danmark i front med vaccinationer og mindre overdødelighed.

Henrik Ullum dokumenterer med denne graf:

Billede

Thomas Resen responderer på Henrik Ullums Twitter-indlæg med denne bemærkning:

“Uh, se mig, jeg er SSI og cherry picker stadig data”. Jamen, den leg kan vi da godt lege. “Seneste tal fra Our World in Data viser, at Danmark klarede sig dårligst gennem pandemien sammenlignet med andre lande. Faktisk ligger Danmark i top i overdødelighed”.

Thomas Resen dokumenterer med denne graf baseret på samme kildemateriale:

Billede

Psykologiprofessor Matthias Desmet har forklaret, at grafer er det mest effektive middel i masseformation (massehypnose). Jo mere absurde de er, des mere effektivt skulle de angiveligt virke ifølge professoren.

Henrik Ullum har tidligere på et pressemøde vist en skræmmende graf uden skala og uden forklaring. Denne gang ser det ud til, at han bruger andre tricks:

  • Udeladelse af data fra lande, der har klaret sig bedre end Danmark
  • Inklusion af data fra lande, der har klaret sig meget dårligere end Danmark, hvorved X-aksen bliver strakt ud og camouflerer det reelle forløb i Danmark

Dermed slipper Henrik Ullum også for at skulle forholde sig til, at dødeligheden er steget i Danmark efter massevaccinationen af befolkningen. Dette viser hans egen graf dog, men man skal se godt efter for at opdage det. Nyheden fra SSI antyder tværtimod, at Danmark har lav overdødelig på grund af den store tilslutning til vaccinerne, selvom det jo lige så godt kan være, at en stor del af den reelle og aktuelle overdødelighed skyldes vaccinerne og den førte coronapolitik i øvrigt.

Sådan går det, når man som samfund erstatter ordentlig forskning med panikpolitik, der tilsyneladende tjener en helt anden agenda end folkesundhed.

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x