Kategorier
Den Spirituelle Blog Mere spiritualitet

Her er de to slags krammevenner på vejen til Lyset og oxytocin-boost

Hvis du ønsker at praktisere kram for at opnå spirituelle og/eller sundhedsmæssige formål, så har du brug for en eller flere levende mennesker at kramme dybt med. En mulighed er at have en eller flere krammevenner. En krammeven er en, du dyrker de dybe kram sammen med, og hvor I er enige om relationens karakter, […]

Hvis du ønsker at praktisere kram for at opnå spirituelle og/eller sundhedsmæssige formål, så har du brug for en eller flere levende mennesker at kramme dybt med. En mulighed er at have en eller flere krammevenner. En krammeven er en, du dyrker de dybe kram sammen med, og hvor I er enige om relationens karakter, […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x