Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Propagandatrick #5: Husk formålet (overtalelse) – og fjern mangfoldighed og tvivl

Propaganda adskiller sig fra journalistik ved fraværet af mangfoldighed og tvivl. Mens journalistik i bedste fald søger sandheden og i værste fald blot søger den gode historie, så søger propaganda altid at overtale. Som propagandist er det vigtigt, at du altid kommunikerer med overtalelse som formål. Medier eller emner i medier, der er propaganda, kan […]

Propaganda adskiller sig fra journalistik ved fraværet af mangfoldighed og tvivl. Mens journalistik i bedste fald søger sandheden og i værste fald blot søger den gode historie, så søger propaganda altid at overtale. Som propagandist er det vigtigt, at du altid kommunikerer med overtalelse som formål. Medier eller emner i medier, der er propaganda, kan […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x