Propagandatrick #5: Husk formålet (overtalelse) – og fjern mangfoldighed og tvivl

Propaganda adskiller sig fra journalistik ved fraværet af mangfoldighed og tvivl. Mens journalistik i bedste fald søger sandheden og i værste fald blot søger den gode historie, så søger propaganda altid at overtale. Som propagandist er det vigtigt, at du altid kommunikerer med overtalelse som formål. Medier eller emner i medier, der er propaganda, kan … Læs videre Propagandatrick #5: Husk formålet (overtalelse) – og fjern mangfoldighed og tvivl
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, 17 Propagandatricks, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.