Flygtninge fra Ukraine kan få skylden for den næste pandemi

Kun 34 % af befolkningen i Ukraine er færdigvaccineret mod covid-19 ifølge de nyeste tal fra Our World In Data. De omkringliggende lande til Ukraine omfatter Polen, Rumænien, Rusland, Ungarn, Moldova, Slovakiet og Belarus. Ukrainerne er imidlertid ikke kun flygtet til nærområdet. Der er snarere tale om decideret global migration, der også omfatter bl.a. disse … Læs videre Flygtninge fra Ukraine kan få skylden for den næste pandemi
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.