Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Flygtninge fra Ukraine kan få skylden for den næste pandemi

Kun 34 % af befolkningen i Ukraine er færdigvaccineret mod covid-19 ifølge de nyeste tal fra Our World In Data. De omkringliggende lande til Ukraine omfatter Polen, Rumænien, Rusland, Ungarn, Moldova, Slovakiet og Belarus. Ukrainerne er imidlertid ikke kun flygtet til nærområdet. Der er snarere tale om decideret global migration, der også omfatter bl.a. disse […]

Kun 34 % af befolkningen i Ukraine er færdigvaccineret mod covid-19 ifølge de nyeste tal fra Our World In Data. De omkringliggende lande til Ukraine omfatter Polen, Rumænien, Rusland, Ungarn, Moldova, Slovakiet og Belarus. Ukrainerne er imidlertid ikke kun flygtet til nærområdet. Der er snarere tale om decideret global migration, der også omfatter bl.a. disse […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x