Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Politiet prøver at få frihedskæmpere til at fremstå som voldskriminelle

Jeg er her til morgen blevet afhørt af Københavns Politi/Anklagemyndigheden som vidne i en sag, hvor jeg med mine egne øjne og videooptagelse så, hvordan politiet udførte propaganda- i stedet for politiarbejde. Jeg kan bevidne og dokumentere, at politiet kun afhørte den ene part i en sag, hvor de nu prøver at få en frihedskæmper […]

Jeg er her til morgen blevet afhørt af Københavns Politi/Anklagemyndigheden som vidne i en sag, hvor jeg med mine egne øjne og videooptagelse så, hvordan politiet udførte propaganda- i stedet for politiarbejde. Jeg kan bevidne og dokumentere, at politiet kun afhørte den ene part i en sag, hvor de nu prøver at få en frihedskæmper […]
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x