Politiet prøver at få frihedskæmpere til at fremstå som voldskriminelle

Jeg er her til morgen blevet afhørt af Københavns Politi/Anklagemyndigheden som vidne i en sag, hvor jeg med mine egne øjne og videooptagelse så, hvordan politiet udførte propaganda- i stedet for politiarbejde.

Jeg kan bevidne og dokumentere, at politiet kun afhørte den ene part i en sag, hvor de nu prøver at få en frihedskæmper dømt for vold. Når politiet/anklageren ringer til mig nu, så er det, fordi forsvareren har indkaldt mig som vidne og indsendt min video som bevismateriale. Mit svar til den ellers venlige mand, da han forespurgte, om jeg ikke også sendte videoen til ham, var: “Med min erfaring med politiet, så har jeg egentlig ikke lyst til at hjælpe jer mere end højst nødvendigt”.

I morgen skal jeg i Østre Landsret også som vidne i en anden sag, hvor Københavns Politi og Anklagemyndigheden (to sider af samme sag, hvilket det egentlig ikke burde være) ligeledes efter min vurdering prøver at få en frihedskæmper til at fremstå som voldskriminel på et forvrænget og urimeligt grundlag. Sagen indeholder to forhold, hvoraf jeg selv var vidne til det ene, hvor politiet på brutal vis anholdte en frihedskæmper for at forsøge at tale med en folketingspolitiker foran Christiansborg.

Jeg er godt nok ikke blevet indkaldt som vidne, hvilket jeg antager er en fejl, så jeg møder op alligevel i morgen. Også her har jeg videooptagelser af politiets brutale og folkefjendtlige opførsel.

Tilmeld
Besked om
guest
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lars
Lars
mandag, 25 april 2022, 18:58 18:58

Respekt for dit arbejde.

Jens Angelsgaard
mandag, 25 april 2022, 20:15 20:15
Reply to  Lars

Ditto