Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Analyse af propaganda i tre trin: Her er den værste propaganda

Danmark bør også have et Center for Propagandastudier (CPS). Indtil det bliver etableret med den rette akademiske bemanding og uafhængige finansiering, så må det fungere som en græsrodsbevægelse drevet af folket. Det er særligt vigtigt med løbende overvågningen af M&M-industrien, dvs. militær- og medicinalindustrien, og deres potentielle involvering i nye krige og virusser. Militærindustriens profit […]

Danmark bør også have et Center for Propagandastudier (CPS). Indtil det bliver etableret med den rette akademiske bemanding og uafhængige finansiering, så må det fungere som en græsrodsbevægelse drevet af folket. Det er særligt vigtigt med løbende overvågningen af M&M-industrien, dvs. militær- og medicinalindustrien, og deres potentielle involvering i nye krige og virusser. Militærindustriens profit […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x