Analyse af propaganda i tre trin: Her er den værste propaganda

Danmark bør også have et Center for Propagandastudier (CPS). Indtil det bliver etableret med den rette akademiske bemanding og uafhængige finansiering, så må det fungere som en græsrodsbevægelse drevet af folket. Det er særligt vigtigt med løbende overvågningen af M&M-industrien, dvs. militær- og medicinalindustrien, og deres potentielle involvering i nye krige og virusser. Militærindustriens profit … Læs videre Analyse af propaganda i tre trin: Her er den værste propaganda
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.