Sundhedsstyrelsen forudser næste coronasæson

Sundhedsstyrelsen forudser i en nyhed udgivet den 26. april 2022, at der starter en ny coronasæson til efteråret. Sundhedsstyrelsen skriver, at vaccinationsprogrammet er slut for nu, men det genoptages allerede igen til efteråret. “Det skyldes, at den virus, der forårsager covid-19, er en ustabil virus, der kan mutere, ligesom vi så det med omikron-varianten.” Sundhedsstyrelsen … Læs videre Sundhedsstyrelsen forudser næste coronasæson
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.