Kategorier
Frihedspressen Mere presse

Sundhedsstyrelsen forudser næste coronasæson

Sundhedsstyrelsen forudser i en nyhed udgivet den 26. april 2022, at der starter en ny coronasæson til efteråret. Sundhedsstyrelsen skriver, at vaccinationsprogrammet er slut for nu, men det genoptages allerede igen til efteråret. “Det skyldes, at den virus, der forårsager covid-19, er en ustabil virus, der kan mutere, ligesom vi så det med omikron-varianten.” Sundhedsstyrelsen […]

Sundhedsstyrelsen forudser i en nyhed udgivet den 26. april 2022, at der starter en ny coronasæson til efteråret. Sundhedsstyrelsen skriver, at vaccinationsprogrammet er slut for nu, men det genoptages allerede igen til efteråret. “Det skyldes, at den virus, der forårsager covid-19, er en ustabil virus, der kan mutere, ligesom vi så det med omikron-varianten.” Sundhedsstyrelsen […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x