Sundhedsstyrelsen forudser næste coronasæson

Sundhedsstyrelsen forudser i en nyhed udgivet den 26. april 2022, at der starter en ny coronasæson til efteråret.

Sundhedsstyrelsen skriver, at vaccinationsprogrammet er slut for nu, men det genoptages allerede igen til efteråret.

“Det skyldes, at den virus, der forårsager covid-19, er en ustabil virus, der kan mutere, ligesom vi så det med omikron-varianten.”

Sundhedsstyrelsen anbefaler fortsat, at uvaccinerede personer over 40 år og gravide bliver vaccineret over foråret og sommeren. 4. stik tilbydes fortsat til personer med meget svækket immunforsvar eller tilsvarende svær multisygdom, skriver Sundhedsstyrelsen.

De Vigtige Nyheder viser på den anden side, at vaccinerne kan øge risikoen for farlige virusmutationer, ligesom vaccinernes effekt mod covid-19 efter noget tid kan gå fra reduceret til øget risiko. Det er uklart, hvorfor Sundhedsstyrelsen ignorerer dette samt de mange rapporter om pludselige dødsfald og andre alvorlige bivirkninger hos vaccinerede, unge, raske personer, herunder sportsfolk.

Det er ligeledes uklart, hvorfor Sundhedsstyrelsen ignorerer muligheden for naturlig immunitet i stedet for kemisk immunitet samt den store dokumentation for betydningen af D-vitamin og sollys i forebyggelsen af alvorlig covid-19-sygdom.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments