Jysk coronakritiker udsat for massiv chikane – Politiet brød ind med skærebrænder

Hvis du ytrer dig kritisk om corona, så kan du få både dine venner, Lægevagten, politiet og kommunen på nakken. Det erfarede 49-årige Henrik fra Jylland på den hårde måde for fem måneder siden. Henrik fortæller til Frihedspressen, at han i november sidste år begyndte at poste opslag og kommentarer på Facebook, som var stærkt … Læs videre Jysk coronakritiker udsat for massiv chikane – Politiet brød ind med skærebrænder
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Brian Olesen
fredag, 29 april 2022, 21:41 21:41

Ja, det er skrækkeligt, for at bruge Henriks egne ord.

Med et stærkt kompromitteret demokrati på flere niveauer, er kampen for frihed og ytringsfrihed desværre nødt til at gå på to ben.

Det bør efterhånden stå klart for enhver med en smule indsigt.