Kategorier
Frihedspressen Mere presse

Jysk coronakritiker udsat for massiv chikane – Politiet brød ind med skærebrænder

Hvis du ytrer dig kritisk om corona, så kan du få både dine venner, Lægevagten, politiet og kommunen på nakken. Det erfarede 49-årige Henrik fra Jylland på den hårde måde for fem måneder siden. Henrik fortæller til Frihedspressen, at han i november sidste år begyndte at poste opslag og kommentarer på Facebook, som var stærkt […]

Hvis du ytrer dig kritisk om corona, så kan du få både dine venner, Lægevagten, politiet og kommunen på nakken. Det erfarede 49-årige Henrik fra Jylland på den hårde måde for fem måneder siden. Henrik fortæller til Frihedspressen, at han i november sidste år begyndte at poste opslag og kommentarer på Facebook, som var stærkt […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x