Kategorier
Frihedspressen Mere presse

Københavnsk frihedskæmper dømt for grov vold efter uheld ved klinke-klonke-demonstration

Frihedskæmper Jeanette Strauss er ved Københavns Byret i dag blev idømt 60 dages ubetinget fængsel for grov vold. Jeanette Strauss fastholder, at det var et uheld, og at hun reagerede på refleks på at få kastet et klæde over hovedet af modparten. Uheldigvis havde Jeanette en paletkniv i hånden i forbindelse med klinke-klonke-demonstration foran Christiansborg, […]

Frihedskæmper Jeanette Strauss er ved Københavns Byret i dag blev idømt 60 dages ubetinget fængsel for grov vold. Jeanette Strauss fastholder, at det var et uheld, og at hun reagerede på refleks på at få kastet et klæde over hovedet af modparten. Uheldigvis havde Jeanette en paletkniv i hånden i forbindelse med klinke-klonke-demonstration foran Christiansborg, […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x