Københavnsk frihedskæmper dømt for grov vold efter uheld ved klinke-klonke-demonstration

Frihedskæmper Jeanette Strauss er ved Københavns Byret i dag blev idømt 60 dages ubetinget fængsel for grov vold.

Jeanette Strauss fastholder, at det var et uheld, og at hun reagerede på refleks på at få kastet et klæde over hovedet af modparten. Uheldigvis havde Jeanette en paletkniv i hånden i forbindelse med klinke-klonke-demonstration foran Christiansborg, da en deltager fra en anden politisk demonstration kastede klædet over Jeanette.

Københavns Politi har kun fundet vidner til selve hændelsen fra den anden demonstration, dvs. politiske venner til den tilskadekomne. Politiet har tilsyneladende intet gjort for at indhente beviser fra det andet perspektiv – herunder afhøringer af tilstedeværende fra klinke-klonke-demonstrationen samt videoovervågningsmateriale, der må være rigeligt af på pladsen foran Folketinget.

Jeanette Strauss er 57 år, har ren straffeattest og har arbejdet som hjemmehjælper siden 1991, indtil myndighederne tog hendes barn på et ulovligt grundlag.

Jeanette Strauss siger til Frihedspressen, at hun vil anke dommen til Landsretten. Hvis du har været direkte vidne til episoden med selve klædet og paletkniven, så kan du skrive til mail@perbraendgaard.dk, og jeg vil sende informationen videre. Du kan som vidne hjælpe Jeanette, så hun ikke skal i fængsel for noget, hun ikke har gjort. Det behøver ikke være videooptaget. Gode, gammeldags øjne kan stadigvæk bruges som bevis i en retssag.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments