Københavnsk frihedskæmper dømt for grov vold efter uheld ved klinke-klonke-demonstration

Frihedskæmper Jeanette Strauss er ved Københavns Byret i dag blev idømt 60 dages ubetinget fængsel for grov vold. Jeanette Strauss fastholder, at det var et uheld, og at hun reagerede på refleks på at få kastet et klæde over hovedet af modparten. Uheldigvis havde Jeanette en paletkniv i hånden i forbindelse med klinke-klonke-demonstration foran Christiansborg, … Læs videre Københavnsk frihedskæmper dømt for grov vold efter uheld ved klinke-klonke-demonstration
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Chanelle Aagaard
Chanelle Aagaard
søndag, 19 juni 2022, 10:57 10:57

Der er åbenbart nogen som forsøger at gøre Jeanette kriminel, for så kan kommunen slippe for hende tror de😡😡😡. I de år jeg har kendt Jeanette har hun aldrig nogensinde optrådt hverken voldelig eller kriminel. Derimod har hun være meget omsorgsfuld både over for mig, da jeg var i kørestol, noget som skete pludselig. (Hun kendte mig også inden kørestolen). Hun var hos mig og hjalp mig og viste mig en masse omsorg ❤️🙏 og netop derfor er jeg nød til at fortælle om den dejlige kvinde, som hjælper og yder omsorg for hendes medmennesker ❤️❤️❤️. Jeg vil til en… Read more »