Kategorier
Den Spirituelle Blog Gratis Indlæg/Post Public

Tai Chi mod corona: WHO siger god for det

Indenfor traditionel, taoistisk, kinesisk medicin opfatter man chi, som den vitale livskraft, der holder kroppen sund. Tai Chi er kropsøvelser, der fokuserer på at øge og afbalancere strømmen af chi i kroppen.

Flere videnskabelige undersøgelser udført efter moderne videnskabelige principper tyder på, at Tai Chi er effektiv i både forebyggelsen og behandlingen af covid-19.

Spikeproteinerne i både SARS-CoV-2 og fra mRNA-vaccinerne kan muligvis hæmme chi og derigennem øge risikoen for sygdom, bivirkninger og nedsat vitalitet. Tai Chi og andre former for chi-øgende aktivitet og behandling kan derfor spille en vigtig rolle i forebyggelse, behandling og rehabilitering i relation til både corona og vacciner.

Chi er den midterste form for energi i den taoistiske energilære. Chi er den transformerede udgave af jing, der er den basale eller seksuelle energi. Chi kan videre transformeres til shen, der er den spirituelle energi, der gør forening med tao mulig.

Det er min intuitive fornemmelse, at de såkaldte vacciner mod covid-19 slukker noget åndeligt og energimæssigt hos de ramte. De ramte har derfor brug for uvaccinerede, energifyldte mennesker, der tør og har lyst til at kramme tæt med dem – med henblik på at genstarte energisystemet og holde energien kørende på et tilstrækkeligt højt og sundhedsfremmende niveau. Det er bl.a. derfor vigtigt, at vi ikke skaber et apartheid-samfund, hvor vaccinerede og uvaccinerede kun tør være sammen med andre med samme vaccinestatus.

Man skal naturligvis ikke tvinge sig selv til at gøre noget, som man ikke har lyst til, og som man oplever som skadelig, bare for at gøre andre sundere. Det er muligt, at nogen uvaccinerede har en overfølsomhed overfor nærkontakt med vaccinerede, måske på grund af hypersensitivitet overfor spikeproteinerne, og det bør man forholde sig til på samme måde, som man forholder sig til andre former for overfølsomhed og allergi.

Kilder:

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Claus Hancke
fredag, 29 april 2022, 17:16 17:16

Jeg havde ellers en god fornemmelse af Tai Chi.
Men hvis WHO siger god for det, er det slut.

Claus Hancke
onsdag, 4 maj 2022, 16:24 16:24

Sandt nok. -Det gør krudt også.
Pointen er, at WHO’s blåstempel er en diskvalificering.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x