Manden bag Digital Civil Ulydighed har fået tæsk af politiet

Kenneth Højmark Bæk er manden bag konceptet Digital Civil Ulydighed, som den udøvende magt tilsyneladende ikke kan håndtere på andre måder end med fysisk vold.

Kenneth Højmark har på sin Twitter-profil i et fastgjort opslag øverst offentliggjort en klage til den såkaldt uafhængige politiklagemyndighed.

Der er ifølge Kenneth Højmarks beretning af hændelsesforløbet tale om politibrutalitet udført af civile betjente, der udgav sig for at civile DSB-billetkontrollører.

Du kan også læse klagen her (4 sider):

Kenneth Højmark har fortalt Frihedspressen, at han udover denne traumatiske episode også har oplevet at få besøg af politiet hjemme, hvor de gav ham tæsk og smed hans telefon ud af vinduet.

Hvis du har glemt, hvordan politiet bør opføre sig i det danske samfund, så er det IKKE politiets opgave at foretage dom og straf. Hvis politiet mener, at Kenneth har gjort sig skyldig i noget strafbart, så skal de anholde ham og oplyse ham om rettighederne som sigtet. Hvis politiet mener, at de har beviser nok til at få ham straffet, så kan de via anklagemyndigheden rejse sigtelse. Det er så op til domstolene at vurdere dels spørgsmålet om skyld og dels spørgsmålet om straffens størrelse. Hverken tæsk eller ødelæggelse af telefoner indgår som mulige strafforanstaltninger i den lovlige del af det danske samfund.

Tilmeld
Besked om
guest
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jytte Dahl
tirsdag, 3 maj 2022, 16:16 16:16

Respekt for disse gestapo-folk…kan INGEN klart tænkende mennesker vel have…Disse gestapo-folk er ofte unge mennesker…som adlyder ORDREN fra “Mafia-bossen” blindt…og uden at OVERVEJE…om den volds-parathed/voldsorgie de er igang med at udføre…er et klassisk udtryk for diktatur-regimet’s og myndighedernes psykopatiske adfærd…som vi har set adskillige eksempler af…i flere år

Digital Civil Ulydighed
Digital Civil Ulydighed
onsdag, 4 maj 2022, 5:44 05:44

Tak Per, det var pænt af dig.

Helle
Helle
onsdag, 4 maj 2022, 12:20 12:20

FYI – side 4 af klagen kan ikke åbnes og læses