Kategorier
Frihedspressen Mere nyt

Manden bag Digital Civil Ulydighed har fået tæsk af politiet

Kenneth Højmark Bæk er manden bag konceptet Digital Civil Ulydighed, som den udøvende magt tilsyneladende ikke kan håndtere på andre måder end med fysisk vold. Kenneth Højmark har på sin Twitter-profil i et fastgjort opslag øverst offentliggjort en klage til den såkaldt uafhængige politiklagemyndighed. Der er ifølge Kenneth Højmarks beretning af hændelsesforløbet tale om politibrutalitet […]

Kenneth Højmark Bæk er manden bag konceptet Digital Civil Ulydighed, som den udøvende magt tilsyneladende ikke kan håndtere på andre måder end med fysisk vold. Kenneth Højmark har på sin Twitter-profil i et fastgjort opslag øverst offentliggjort en klage til den såkaldt uafhængige politiklagemyndighed. Der er ifølge Kenneth Højmarks beretning af hændelsesforløbet tale om politibrutalitet […]
7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x