Manden bag Digital Civil Ulydighed har fået tæsk af politiet

Kenneth Højmark Bæk er manden bag konceptet Digital Civil Ulydighed, som den udøvende magt tilsyneladende ikke kan håndtere på andre måder end med fysisk vold. Kenneth Højmark har på sin Twitter-profil i et fastgjort opslag øverst offentliggjort en klage til den såkaldt uafhængige politiklagemyndighed. Der er ifølge Kenneth Højmarks beretning af hændelsesforløbet tale om politibrutalitet … Læs videre Manden bag Digital Civil Ulydighed har fået tæsk af politiet
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned or Total abonnement per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
7 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jytte Dahl
tirsdag, 3 maj 2022, 16:16 16:16

Respekt for disse gestapo-folk…kan INGEN klart tænkende mennesker vel have…Disse gestapo-folk er ofte unge mennesker…som adlyder ORDREN fra “Mafia-bossen” blindt…og uden at OVERVEJE…om den volds-parathed/voldsorgie de er igang med at udføre…er et klassisk udtryk for diktatur-regimet’s og myndighedernes psykopatiske adfærd…som vi har set adskillige eksempler af…i flere år

Digital Civil Ulydighed
Digital Civil Ulydighed
onsdag, 4 maj 2022, 5:44 05:44

Tak Per, det var pænt af dig.

Helle
Helle
onsdag, 4 maj 2022, 12:20 12:20

FYI – side 4 af klagen kan ikke åbnes og læses

Pia Rav
Pia Rav
fredag, 10 juni 2022, 10:38 10:38

Tak. På grund af dig. kom jeg ikke ud at rejse fordi du absolut skulle tage alle tider i danmarks paskontor (EN stor langer N…. Diller til dig)

Michael Nielsen
Michael Nielsen
fredag, 10 juni 2022, 12:10 12:10

Forbrydelsens karakter Kenneth Højmark har været udsat for et planlagt og succesfuldt forsøg, på personchikane med brug af ekstrem vold. Ud fra beskrivelsen så lyder det som Gruppe-stalking teater: Street theatre where a group will “perform” an overt activity like a fake confrontation or scenarios designed to test your reactions. Often takes the form of a couple who position themselves near you and then have a conversation using many of your conditioned words or pertaining to your particular situation and sensitivities Harassment techniques https://www.ohchr.org/sites/default/files/Documents/Issues/Torture/Call/Individuals/Harrassmenttechniques.pdf Dagligt fænomen Politibetjente deltager i den slags kriminalitet, hver dag og over hele landet. Det lærer man… Read more »

Michael Nielsen
Michael Nielsen
tirsdag, 14 juni 2022, 8:27 08:27

Mens jeg husker det, for jeg har jo prøvet denne her type situation før. Både med og uden betjente. I Fredericia forsøgte en lokal civil stalker at kvæle mig sidste år, ude på en græsplæne i et beboet område, hvor jeg samlede flasker. Han forsøgte bogstavelig talt at tage mit liv. Kun fordi det på en eller anden måde lykkedes mig at fjerne hans hånd over min mund, så fik jeg skreget nabolaget op. Dermed stak beboerne hovedet ud af vinduerne og politiet blev tilkaldt. Det var blandt andet kvæleren selv, der herefter ringede politiet op. En af beboerne gjorde… Read more »

Last edited 3 months ago by Michael Nielsen