Systemkritiske borgere får fjernet forældremyndighed og samværsret

Frihedspressen har kendskab til mindst to forskellige sager, hvor henholdsvis en mor og en far har fået fjernet forældremyndighed og samværsret til deres respektive børn. I begge tilfælde er der tale om systemkritikere og aktive frihedskæmpere i Danmark. I begge tilfælde har retten lagt til grund, at forældrenes holdninger til covid-19-vacciner og -test gør, at … Læs videre Systemkritiske borgere får fjernet forældremyndighed og samværsret
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
carina
carina
onsdag, 4 maj 2022, 1:42 01:42

det er jo ikke nyt sådan har de altid gjort

alexander
alexander
onsdag, 4 maj 2022, 17:11 17:11

Katastrofetider gør dig opmærksom på den virkelighed, som den er. Den er altid skrøbelig, og alle er altid i fare. Bare i almindelige tider sover man hurtigt, så man ser det ikke, man drømmer videre og forestiller sig smukke ting for de kommende dage, for fremtiden. Men i øjeblikke, hvor faren er overhængende, bliver man pludselig opmærksom på, at der måske ikke er nogen fremtid, ingen morgen, at dette er det eneste øjeblik, man har fået. Så katastrofetider er meget afslørende. De bringer ikke noget nyt ind i verden, de gør dig blot opmærksom på verden, som den er, de… Read more »