Systemkritiske borgere får fjernet forældremyndighed og samværsret

Frihedspressen har kendskab til mindst to forskellige sager, hvor henholdsvis en mor og en far har fået fjernet forældremyndighed og samværsret til deres respektive børn.

I begge tilfælde er der tale om systemkritikere og aktive frihedskæmpere i Danmark.

I begge tilfælde har retten lagt til grund, at forældrenes holdninger til covid-19-vacciner og -test gør, at de er til fare for deres egne børn. Derfor har de fået frataget forældremyndighed og mistet retten til samvær. I det ene tilfælde har forælderen ikke haft kontakt til sit lille barn siden december sidste år på grund af systemets overgreb.

Denne retspraksis betyder videre, at i forbindelse med skilsmisse så kan den systemtro forælder få hele forældremyndigheden og al samværet med børnene, hvis den anden forælder er systemkritisk og ikke ønsker, at børnene skal deltage i det store coronacirkus. En sådan praksis bør kræve solid dokumentation for, at børn tager skade af ikke at blive vaccineret mod og ej heller testet for covid-19. Da denne dokumentation ikke findes, så er der tale om en rent politisk dom, der er klokkeklar diskrimination.

Tilmeld
Besked om
guest
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
carina
carina
onsdag, 4 maj 2022, 1:42 01:42

det er jo ikke nyt sådan har de altid gjort

alexander
alexander
onsdag, 4 maj 2022, 17:11 17:11

Katastrofetider gør dig opmærksom på den virkelighed, som den er. Den er altid skrøbelig, og alle er altid i fare. Bare i almindelige tider sover man hurtigt, så man ser det ikke, man drømmer videre og forestiller sig smukke ting for de kommende dage, for fremtiden. Men i øjeblikke, hvor faren er overhængende, bliver man pludselig opmærksom på, at der måske ikke er nogen fremtid, ingen morgen, at dette er det eneste øjeblik, man har fået. Så katastrofetider er meget afslørende. De bringer ikke noget nyt ind i verden, de gør dig blot opmærksom på verden, som den er, de… Read more »