Kategorier
Frihedspressen Mere presse

Systemkritiske borgere får fjernet forældremyndighed og samværsret

Frihedspressen har kendskab til mindst to forskellige sager, hvor henholdsvis en mor og en far har fået fjernet forældremyndighed og samværsret til deres respektive børn. I begge tilfælde er der tale om systemkritikere og aktive frihedskæmpere i Danmark. I begge tilfælde har retten lagt til grund, at forældrenes holdninger til covid-19-vacciner og -test gør, at […]

Frihedspressen har kendskab til mindst to forskellige sager, hvor henholdsvis en mor og en far har fået fjernet forældremyndighed og samværsret til deres respektive børn. I begge tilfælde er der tale om systemkritikere og aktive frihedskæmpere i Danmark. I begge tilfælde har retten lagt til grund, at forældrenes holdninger til covid-19-vacciner og -test gør, at […]
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x