Kategorier
Mere nyt Nyhedsbloggen

Jeg har slettet indlæg om overgreb på patienter i psykiatrien

Jeg har slettet et indlæg i Gæstebloggen. Indlægget handlede om mulige seksuelle overgreb på patienter i psykiatrien. Jeg slettede indlægget, da skribenten efter udgivelsen bombarderede mig med beskeder, der gav mig indtryk af, at personen er paranoid og dermed utroværdig i sin beretning. Hvis nogen derude har konkrete beviser på seksuelle overgreb i psykiatrien, så […]

Jeg har slettet et indlæg i Gæstebloggen. Indlægget handlede om mulige seksuelle overgreb på patienter i psykiatrien. Jeg slettede indlægget, da skribenten efter udgivelsen bombarderede mig med beskeder, der gav mig indtryk af, at personen er paranoid og dermed utroværdig i sin beretning. Hvis nogen derude har konkrete beviser på seksuelle overgreb i psykiatrien, så […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x