Jeg har slettet indlæg om overgreb på patienter i psykiatrien

Jeg har slettet et indlæg i Gæstebloggen. Indlægget handlede om mulige seksuelle overgreb på patienter i psykiatrien. Jeg slettede indlægget, da skribenten efter udgivelsen bombarderede mig med beskeder, der gav mig indtryk af, at personen er paranoid og dermed utroværdig i sin beretning.

Hvis nogen derude har konkrete beviser på seksuelle overgreb i psykiatrien, så modtager jeg gerne dem og skriver om sagerne. Det er absolut ikke et emne, som jeg ønsker at dysse ned!

Jeg har desuden modtaget en henvendelse fra en, der påstår at være vidne til Jeanette Strauss-sagen. Da vidnet samtidig mener, at jeg er medlem af Illuminati, fordi jeg engang har postet et billede, hvor man kun kunne se mit ene øje, så betragter jeg også dette vidne som utroværdigt.

Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Michael Nielsen
Michael Nielsen
torsdag, 12 maj 2022, 12:17 12:17

Det er umuligt at dokumenterer seksuelle overgreb i psykiatrien. Der skal undercover journalistik til. Infiltration af de kriminelle miljøer. De udgøres af størstedelen af de ansatte. Held og lykke til den undercover journalist, der tør tage kampen op mod så stort et volds-netværk. Så indtil da, der vil ofrene for den almene befolkning, fremstå som paranoide. Det er de ikke. De har prøvet ting som du ikke har. Ekstremt voldsomme overfald. brutale ud over enhver fantasi. Vedkommende har sandsynligvis været udsat for overgreb. Jeg har selv prøvet det, men har for længst opgivet politiet, nyheds-medierne, politikerne og så fremdeles. For… Read more »