Jeg har slettet indlæg om overgreb på patienter i psykiatrien

Jeg har slettet et indlæg i Gæstebloggen. Indlægget handlede om mulige seksuelle overgreb på patienter i psykiatrien. Jeg slettede indlægget, da skribenten efter udgivelsen bombarderede mig med beskeder, der gav mig indtryk af, at personen er paranoid og dermed utroværdig i sin beretning. Hvis nogen derude har konkrete beviser på seksuelle overgreb i psykiatrien, så … Læs videre Jeg har slettet indlæg om overgreb på patienter i psykiatrien
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned or Total abonnement per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Michael Nielsen
Michael Nielsen
torsdag, 12 maj 2022, 12:17 12:17

Det er umuligt at dokumenterer seksuelle overgreb i psykiatrien. Der skal undercover journalistik til. Infiltration af de kriminelle miljøer. De udgøres af størstedelen af de ansatte. Held og lykke til den undercover journalist, der tør tage kampen op mod så stort et volds-netværk. Så indtil da, der vil ofrene for den almene befolkning, fremstå som paranoide. Det er de ikke. De har prøvet ting som du ikke har. Ekstremt voldsomme overfald. brutale ud over enhver fantasi. Vedkommende har sandsynligvis været udsat for overgreb. Jeg har selv prøvet det, men har for længst opgivet politiet, nyheds-medierne, politikerne og så fremdeles. For… Read more »