Søren Super Sund: Jeg går ind i Ukraine-branchen!

Af Søren Super Sund

Hey hey hey! Søren Super Sund her!

Tak til min kedelige fætter, Per Brændgaard, for at give mig lov til at skrive mit første blotindlæg. Jeg har altid drømt om at blive blotter!

Jeg skriver til jer for at fortælle, at jeg vil gå ind i krigsbranchen. Jeg arbejder jo ellers mest med sundhedsfascisme, men det er blevet lidt svært, nu hvor vores statsminister er blevet blødsøden med coronarestriktionerne. Mette Frederiksen er til gengæld blevet krigsliderlighed, og jeg kan generelt godt lide, når kvinder er liderlige – og krig kan man jo tjene mange penge på, hvis man er smart!

Ja, det er krigen i Ukraine, jeg tænker på. Jeg synes, det er dejligt, at så mange danskere nu hænger de nye blå og gule naziflag fra Ukraine i vinduerne. Det lover godt for Sundhedsfascistisk Folkepartis valgkamp til efteråret! Jeg kan desværre ikke selv stille op, men jeg støtter Socialfascisterne og deres kolde forkvinde Mette F. af hele mit kolde fascisthjerte! Jeg håber samtidig, at Mette F. kan finde kulde nok i sit hjerte til også at sprede den befriende coronafascisme ud over Danmark igen til efteråret, når virussæsonen starter igen. Jeg ved godt, at det er svært nu med sol og D-vitamin og den slags. Men ligesom mere overvågning giver mere frihed, så giver mere fascisme også mere frihed. Det siger jo sig selv.

Men nu er krigen kommet, og så kan vi både have vinter- og sommerfascisme! Yeah!

Nå, men nu jeg har jer, så kunne jeg egentlig godt tænke mig at brainstorme nogle nye business-idéer med fokus på Ukraine-krigen.

Jeg overvejer at få lavet nogle fine armbind med hagekors. De gik som varmt brød, da fascisme og nazisme sidst var populært i Europa. Jeg har en kontakt i Tyskland, der kan skaffe nogle ægte vintage-modeller. Jeg er sikker på, at det bliver et hit, nu hvor de fleste danskere vil være med på den nye nazimode.

Jeg tænker også på at købe en bus og lave ekskursioner til Kiev for midaldrende single mænd, der har det svært ved at score danske damer. Jeg har set på TV2, at hvis man tager en cykelhjelm på hovedet, så er det helt ufarligt at være i en krigszone. Det er det gode ved den slags moderne krig, der mest foregår i medierne og ikke så meget i virkeligheden.

Jeg påtænker også at lave en VIP-pakke til de mænd, der kunne tænke sig at have et helt harem boende af ukrainske kvinder betalt af det offentlige. Kommunen må selvfølgelig ikke finde ud af, at det er planen. Mændene skal fremstå som helte, der ofrer sig, mens de reelt har hjemmet fyldt med ukrainske skønheder, der vimser rundt og varter op, mens pengene vælter ind fra det offentlige. Det er meget lettere og sjovere end at være plejefamilie til en flok uvorne unger.

Og hvad synes I om dette domæne til ny hjemmeside: nazitours.dk?

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments