Kategorier
Dybdegående analyse Essentiel Propagandabloggen

Det er dummere at benægte konspirationsteorier end at tro på dem

Det er efter min mening markant dummere at benægte konspirationsteorier end at tro på konspirationsteorier. Hvis man er skeptisk overfor den officielle fortælling om corona, Ukraine, 9/11, klima eller et af flere andre emner, så bliver man hurtigt stemplet af flokfølgerne som ‘konspirationsteoretiker’. Da det stempel bliver opfattet som niveauet lige før rablende sindssyg, så […]

Det er efter min mening markant dummere at benægte konspirationsteorier end at tro på konspirationsteorier. Hvis man er skeptisk overfor den officielle fortælling om corona, Ukraine, 9/11, klima eller et af flere andre emner, så bliver man hurtigt stemplet af flokfølgerne som ‘konspirationsteoretiker’. Da det stempel bliver opfattet som niveauet lige før rablende sindssyg, så […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x