Mundbindstvang: Jeg skal i retten i morgen

Min gamle mundsbindssag skal langt om længe for retten i morgen. Det foregår i Københavns Byret på Hestemøllestræde 6 kl. 14:00. Det fremgår af retslisten, at retten har afsat 20 minutter til sagen. Sagen drejer sig om, at jeg den 9. december 2020 mødte op foran politistationen på Københavns Hovedbanegård for at anmelde en forbrydelse. … Læs videre Mundbindstvang: Jeg skal i retten i morgen
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned or Total abonnement per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Hanne Larsen
søndag, 8 maj 2022, 12:56 12:56

Pøj pøj med det Per🙏💜Jeg har desværre ikke mulighed for at komme, men er med dig i ånden 💜💜
Knus og kram til dig 😘🥰Hanne