Kategorier
Mere nyt Nyhedsbloggen

Mundbindstvang: Jeg skal i retten i morgen

Min gamle mundsbindssag skal langt om længe for retten i morgen. Det foregår i Københavns Byret på Hestemøllestræde 6 kl. 14:00. Det fremgår af retslisten, at retten har afsat 20 minutter til sagen. Sagen drejer sig om, at jeg den 9. december 2020 mødte op foran politistationen på Københavns Hovedbanegård for at anmelde en forbrydelse. […]

Min gamle mundsbindssag skal langt om længe for retten i morgen. Det foregår i Københavns Byret på Hestemøllestræde 6 kl. 14:00. Det fremgår af retslisten, at retten har afsat 20 minutter til sagen. Sagen drejer sig om, at jeg den 9. december 2020 mødte op foran politistationen på Københavns Hovedbanegård for at anmelde en forbrydelse. […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x