Mundbindstvang: Jeg skal i retten i morgen

Min gamle mundsbindssag skal langt om længe for retten i morgen.

Det foregår i Københavns Byret på Hestemøllestræde 6 kl. 14:00. Det fremgår af retslisten, at retten har afsat 20 minutter til sagen.

Sagen drejer sig om, at jeg den 9. december 2020 mødte op foran politistationen på Københavns Hovedbanegård for at anmelde en forbrydelse. Det var i den periode, hvor der var krav om at bære mundbind, medmindre man var fritaget.

I stedet for at lukke mig ind på politistationen, blev jeg antastet bagfra af to politibetjente. En mandlig og en kvindelig betjent så vidt jeg husker, hvoraf specielt manden var meget aggressiv. De spurgte, hvad jeg ville, hvortil jeg svarede, at jeg ville anmelde en forbrydelse. I stedet for at tage imod min anmeldelse, begyndte de at afhøre mig om, hvorfor jeg ikke havde mundbind på. Jeg fortalte, at jeg var fritaget. Det troede de ikke på, og jeg begyndte så at fortælle dem min sygehistorie, selvom de ikke har krav på at kende den. De virkede heller ikke rigtigt interesseret, for lige pludselig var min arm i førergreb bag ryggen, og jeg blev med vold og magt ført ind på stationen.

Da jeg nu var inde på politistationen spurgte jeg, om jeg så kunne få lov til at foretage min anmeldelse. Betjentene blev ved med at tale om mundbind, hvortil jeg svarede, at jeg var fritaget, og at jeg altså ikke var kommet for at blive retraumatiseret om de årsager i min barndom til, at jeg nu får åndedrætsbesvær, kvælningsfornemmelser og angstanfald alene ved tanken om, at nogen eller noget forhindrer mig i at trække vejret frit.

Politibetjentene nægtede at tage imod min anmeldelse. De ville til gengæld gerne give mig en bøde på 2.500,- kr. for, at jeg ikke havde haft mundbind på. Jeg svarede, at så ses vi i retten, og det glæder jeg mig så til langt om længe i morgen.

Det er i øvrigt påfaldende, at Fyns Politi siden har taget imod en anmeldelse af samme type, som jeg ville have foretaget den dag. Nemlig en anmeldelse af Mette Frederiksen for forbrydelser mod menneskeheden via de facto tvangsvaccinering med utilstrækkeligt dokumenterede injektionsvæsker.

Sidst jeg var i retten lærte jeg, at når en politibetjent opfører sig fascistisk, f.eks. ved at kræve at en fritaget person tager mundbind på eller ved at nægte at tage imod anmeldelse af begrundede mistanker om kriminalitet udført af politiets chef, så er det borgeren og ikke betjenten, der bliver straffet, hvis borgeren kalder betjenten “fascist”. Selvom der også i denne sag er tale om klokkeklar fascistisk adfærd af de pågældende betjente, så vil jeg acceptere, at den grundlovssikrede ytringsfrihed og den officielle ordbog over det danske sprogs definitioner af begreber åbenbart ikke længere bliver respekteret af hverken Københavns Politi, Københavns Byret eller Procesbevillingsnævnet.

Retsmødet er offentligt. Alle er velkommen.

Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Hanne Larsen
søndag, 8 maj 2022, 12:56 12:56

Pøj pøj med det Per🙏💜Jeg har desværre ikke mulighed for at komme, men er med dig i ånden 💜💜
Knus og kram til dig 😘🥰Hanne