Her er tidsplanen for WHO’s kup af Danmarks frihed

WHO forsøger under dække af frygt og forvirring om covid-19 tilsyneladende at foretage et globalt statskup og blive en ny verdensregering. Men hvad er tidsplanen?

I følge Tessa Lane fra The Exposé i en artikel i går så vil den nye WHO-pandemitraktat gøre en ende på frihed, som vi kender det og overlade nøglerne til magten til WHO’s største private pengemand Bill Gates.

Det norske, undersøgende medie Steigan.no skrev den 24. marts, at WHO ønsker at være verdensregering, og kupforsøget er nært forestående.

Når sundhedsministeren har underskrevet den nye traktat om covid-19, så har WHO’s grundlov forrang over Danmarks grundlov. Det betyder, at vores suverænitet som nation er slået helt ud af kraft, og WHO kan diktere hvad som helst i covid-19’s nærmest hellige navn.

Det er imidlertid uklart, hvor hurtigt WHO forsøger at gennemføre dette kup af den danske stat for at blive den nye verdensregering. Der er rygter om, at det er meget nært forestående, så det allerede kan træde i kraft til næste coronasæson, dvs. til november.

25 globale ledere gik i følge WHO den 30. marts 2021 sammen for at agitere for behovet for en international pandemitraktat med covid-19 som begrundelse. De 25 omfattede bl.a. Zelensky fra Ukraine, Macron fra Frankrig, Merkel fra Tyskland og Tedros fra WHO.

Da WHO lancerede nyheden om traktatarbejdet den 1. december 2021 beskriv de selv et tidsforløb med endelig vedtagelse ved 77th World Health Assembly i 2024.

Der er ikke lagt op til nogen folkeafstemning om denne de facto ophævelse af grundloven, som vi altså kan forvente senest træder i kraft i covid-19-sæsonen 2024/25. Det er endvidere uklart, om den danske sundhedsminister har juridiske beføjelser til at underskrive en traktat på Danmarks vegne, der reelt har en så gennemgribende og fundamental effekt på vores nationale suverænitet. Under normale omstændigheder skal der altid være folkeafstemning ved ændringer i grundloven.

Den danske sundhedsminister skal tilsyneladende til næste møde om traktaten i WHO den 1. august 2022 i følge denne nyhed fra WHO. Her er 2024 igen nævnt som året, hvor det nye “instrument” bliver vedtaget og taget i brug.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments