Retten holder på hemmelighed om anmelder i Dukkesagen

Retten ved Frederiksberg har i dag afgjort, at forsvareren for en af de tre sigtede i Dukkesagen ikke må få at vide, hvem der har foretaget anmeldelsen.

Forsvarsadvokat Ulrik Sjølin har aldrig før haft en sag, hvor han ikke vidste, hvem der var anmelder.

Det skriver Ekstra Bladet.

Rettens afgørelse stemmer overens med teorier om, at det var politiet selv eller en efterretningstjeneste kendt af politiet, der både foretog anmeldelsen og via agenter motiverede de sigtede til at hænge Mette Frederiksen-dukken op, sætte skiltet på og sætte ild til det hele på dramatisk vis. Det er ligeledes muligt, at agenter selv har medvirket aktivt i den direkte udførelse af operationen.

Formålet med operationen kan have været at få statsminister Mette Frederiksen til at fremstå som truet på livet af dem, der protesterer mod coronarestriktionerne, og dermed score point på sympatikontoen i befolkningen.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments