Kategorier
Frihedspressen Mere nyt

Retten holder på hemmelighed om anmelder i Dukkesagen

Retten ved Frederiksberg har i dag afgjort, at forsvareren for en af de tre sigtede i Dukkesagen ikke må få at vide, hvem der har foretaget anmeldelsen. Forsvarsadvokat Ulrik Sjølin har aldrig før haft en sag, hvor han ikke vidste, hvem der var anmelder. Det skriver Ekstra Bladet. Rettens afgørelse stemmer overens med teorier om, […]

Retten ved Frederiksberg har i dag afgjort, at forsvareren for en af de tre sigtede i Dukkesagen ikke må få at vide, hvem der har foretaget anmeldelsen. Forsvarsadvokat Ulrik Sjølin har aldrig før haft en sag, hvor han ikke vidste, hvem der var anmelder. Det skriver Ekstra Bladet. Rettens afgørelse stemmer overens med teorier om, […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x