Bliv ansat af Bill Gates til at lave propaganda for vacciner

Nu kan du søge et spændende job hos Bill Gates. Dit arbejde kommer til at bestå i at lave propaganda for vacciner og Big Pharma på de sociale medier. Du skal helst være en meget troværdig ledertype indenfor dit område for at få jobbet, forlyder det.

Det er mediet The Exposé, der i går via CNBS afslørede, at Bill Gates vil hyre en hær på 3.000 personer til at lave propaganda på internettet for vacciner.

Det er uklart, hvor stort geografisk område de 3.000 personer skal arbejde ud over. Israel har tilbage i 2010 hyret 1.000 personer alene i Danmark til at lave propaganda for sig i følge Fyens Stiftstidende. Meget tyder på, at det bl.a. førte til dannelsen af hjemmesiden 911facts.dk, der med næb og kløer forsvarer den officielle historie om 9/11, afholder foredrag der håner konspirationsteorier og angriber begrundede mistanker om, at 9/11 var en zionistisk operation.

Hvis Israel havde brug for 1.000 meningsagenter alene i Danmark for 12 år siden, så rækker Bill Gates’ vaccinepropagandahær på 3.000 personer ikke langt. Det kan selvfølgelig være, at udviklingen af de sociale medier, hvor meget censur nu foregår automatisk via algoritmer, har reduceret behovet for levende meningsagenter.

Flere vigtige nyheder fra i dag:

Coronahåndteringen har svækket læge/patient-forholdet. 7-årig dreng død af hjerteanfald efter Pfizer-sprøjte. Ghislaine Maxwell vil afsløre den sex-kriminelle elite. Tyskland forbyder ortodokse jøder, der ignorerer mundbund, at flyve. 350 mio $ i hemmelig løn til Fauci m.fl. fundet.

Overskrifter og links

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments