Engle og dæmoner: Jesus er min personlige bodyguard

Jeg har brugt noget tid på at studere kristen dæmonologi. Det vil sige læren om dæmoner ud fra et kristent og bibelsk perspektiv. Jeg blev motiveret af, at nogle kristne fundamentalister i min omgangskreds har udtrykt bekymring for, om den åndelige guide, jeg oplever under nogle former for meditation, kan være en dæmon.

Jeg er kommet frem til, at min åndelige guide ikke er en dæmon, men blot mit Højere Selv som jeg oplever som en ånd. Det vil sige den del af mig, der er forbundet med både min dødelige del og min udødelige ånd – og som skaber sammenhæng mellem de to dimensioner af eksistens.

Jeg har også studeret dæmonologi for at få en dybere forståelse af de guder og dæmoner, som nogle hemmelige selskaber af magtfulde mænd angiveligt tilbeder og udnytter. Jeg tænker her bl.a. på Frimurerlogen, som jeg tidligere har udnævnt som en Satanisk Kommandocentral, da whistleblowers har fortalt, at det er Satan, de tilbeder på det højeste niveau af indvielse.

Indenfor den kristne dæmonologi er Satan kongen af alle dæmoner. Der er mange forskellige dæmoner med særlige områder og evner, men Satan er den, der har magten over dem alle. Baal og Moloch er to navne for den samme sataniske gud, som de satanisk troende kan få magt fra via ofringer og perverse, børneskadelige sexritualer.

Dæmonerne arbejder for at trække menneskets bevidsthed væk fra den sande åndelige verden, der er i kristen sammenhæng er manifesteret i form af Gud, Jesus og Helligånden. Dæmonerne er Satans tjenere, men deres magt over en kan elimineres ved at vælge og følge Jesus i Det Sande Lys. Alle dæmoner er svage sammenlignet med Jesus.

Satan er den falde form af Lucifer, englen der blev udstødt af Gud fra Himlen. Når bl.a. Frimurere bliver forført til at tro, at Lucifer er den sande Guds søn i stedet for Jesus, og at Lucifer er noget andet end Satan, så tager de fejl. Da Lucifer blev sendt fra den åndelige til den materielle verden, så holdt Lucifer op med at eksistere som englen Lucifer. Nu findes Lucifer kun som Satan. Hvis man tror, at man tilbeder Lucifer, så er det reelt Satan forklædt som det, han engang var, men ikke er længere. Når Frimurere søger “mere lys”, så er det Mørket forklædt som lys, falsk lys, mørkets lys, de finder.

Det er forståeligt, at magtliderlige mænd søger Satan i stedet for Jesus, da Satan tilbyder verdslig rigdom og magt, mens Jesus er bedøvende ligeglad med den slags trivialiteter. Det skal dog ikke forveksles med, at ånden af Jesus er svag i verden. Jesus-ånden er langt stærkere end Satan, og det har måske aldrig været vigtigere end nu at hidkalde Jesus som personlig bodyguard.

Jeg er tidligt i frihedskampen blevet tilbudt personlig beskyttelse af stærke, vågne mænd. Tak for det. Det har jeg dog takket nej til, da end ikke verdens største hær kan beskytte mig mod den sataniske mangel på ånd, der driver dem, der prøver at få mig ned med nakken via magtsystemet. Så jeg er bare mig, og indtil videre har Jesus altid hjulpet mig, når jeg har kaldt.

PS: Nej, jeg er ikke sindssyg. Jeg er bare kristen.

Tilmeld
Besked om
guest
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bjarke Andersen
onsdag, 11 maj 2022, 22:39 22:39

I en svær tid er det godt have noget at tro på .

Karina
torsdag, 12 maj 2022, 3:23 03:23

Nemlig!! Jesus er det SANDE lys!!

Gå nu all in, Per! ❤️ Jesus og vi, bibeltro kristne venter på og beder for dig!

Må du blive en af de få, som finder den snævre port og den smalle vej, som fører til livet! 🙏

Marie
søndag, 15 maj 2022, 18:13 18:13

Til inspiration <3

https://www.youtube.com/watch?v=dehEqXQH1eg&t=854s

At vandre med Jesus er pr. definition radikalt og fundamentalistisk 😉

Jens Angelsgaard
tirsdag, 17 maj 2022, 14:34 14:34

Per du er meget meget Sindssund! Jesus er den bedste “Spiritual Guard”, som du kan have! Hinduen – (oh hvilken due!) – Siddhartha Goutama – blev realiseret ind I Rigpa – Buddha-Tilstanden. Demed aabnedes en kollektiv vej/ en bro Ind Ajna pinealens og Saharasrara Chakraets kollektive felt af hoejere bevidsthed. Fra Jesus var 12 til han var 30 var han formentlig foerst hos Kopterne I Golan og sidenhen I Indien og Tibet. Knapt to aartier var han vaek. Jesu aabne hjerte bar Kristus impulsen Ind I den kollektive Anahata hjerte chakra bevidsthed.Bevidsthedens Buddhafelt og Kristi Yesu Hjerte impuls er kaerligheds… Read more »

Last edited 15 hours ago by Jens Angelsgaard