Engle og dæmoner: Jesus er min personlige bodyguard

Jeg har brugt noget tid på at studere kristen dæmonologi. Det vil sige læren om dæmoner ud fra et kristent og bibelsk perspektiv. Jeg blev motiveret af, at nogle kristne fundamentalister i min omgangskreds har udtrykt bekymring for, om den åndelige guide, jeg oplever under nogle former for meditation, kan være en dæmon. Jeg er … Læs videre Engle og dæmoner: Jesus er min personlige bodyguard
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Spirituelt medlemskab per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
6 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bjarke Andersen
onsdag, 11 maj 2022, 22:39 22:39

I en svær tid er det godt have noget at tro på .

Karina
torsdag, 12 maj 2022, 3:23 03:23

Nemlig!! Jesus er det SANDE lys!!

Gå nu all in, Per! ❤️ Jesus og vi, bibeltro kristne venter på og beder for dig!

Må du blive en af de få, som finder den snævre port og den smalle vej, som fører til livet! 🙏

Marie
søndag, 15 maj 2022, 18:13 18:13

Til inspiration <3

https://www.youtube.com/watch?v=dehEqXQH1eg&t=854s

At vandre med Jesus er pr. definition radikalt og fundamentalistisk 😉

Jens Angelsgaard
tirsdag, 17 maj 2022, 14:34 14:34

Per du er meget meget Sindssund! Jesus er den bedste “Spiritual Guard”, som du kan have! Hinduen – (oh hvilken due!) – Siddhartha Goutama – blev realiseret ind I Rigpa – Buddha-Tilstanden. Demed aabnedes en kollektiv vej/ en bro Ind Ajna pinealens og Saharasrara Chakraets kollektive felt af hoejere bevidsthed. Fra Jesus var 12 til han var 30 var han formentlig foerst hos Kopterne I Golan og sidenhen I Indien og Tibet. Knapt to aartier var han vaek. Jesu aabne hjerte bar Kristus impulsen Ind I den kollektive Anahata hjerte chakra bevidsthed.Bevidsthedens Buddhafelt og Kristi Yesu Hjerte impuls er kaerligheds… Read more »

Last edited 4 months ago by Jens Angelsgaard
Alice
Alice
lørdag, 21 maj 2022, 12:09 12:09

Halleluja. Det glæder, at du har fundet Jesus. Eller rettere sagt Han fandt dig.

Satan har dæmonerne til tjenere. Jesus har os!!

Amen

Silas
fredag, 24 juni 2022, 21:43 21:43

Jeg er også blevet mere åben overfor Gud i denne specielle tid vi nu lever i.. det hellige vand er den bedste vaccine som findes..