Kategorier
Frihedspressen Gratis presse Public

Lægevidenskabelig redaktør kritiserer Pfizer-forskning igen: forfalskede data m.m.

Redaktør dr. Peter Doshi fra det meget anerkendte lægevidenskabelige tidsskrift British Medical Journal (BMJ) har ved en offentlig høring den 6. april 2022 advaret mod dårlig kvalitet af den forskning, der ligger bag godkendelsen af Pfizers covid-19-vaccine.

Det skrev det uafhængige, undersøgende medie The Exposé i går.

Den 2. november 2021 afslørede BMJ information fra whisteblower Brook Jackson, der var regional direktør i Ventavia Research Group, der udførte en vigtig del af forskning for Pfizer. Påstandene var underbygget af dokumenter, lydoptagelser, emails og fotos. Hun fortalte BMJ: “Virksomheden forfalskede data, ublindede patienter, ansatte utilstrækkeligt trænede vaccinatører, og de var langsomme til at følge op på bivirkninger rapporteret i Pfizers afgørende fase 3-studie.

Peter Doshi er tilsyneladende en mand med integritet, der nu igen er gået ud og advaret om det fusk, som godkendelsen af Pfizers covid-19-vaccine er baseret på. Han påpeger også, at der har manglet overvågning fra myndighederne af Pfizers vaccineforskning.

Tilmeld
Besked om
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x