Ny forskning: Mundbind forbundet med øget risiko for at dø

Brug af mundbind er ikke forbundet med nedsat risiko for SARS-CoV-2-smitte. Brug af mundbind er tværtimod forbundet med øget risiko for at dø. Det viser en ny videnskabelig undersøgelse baseret på data om sygelighed, dødelighed og mundbindsbrug fra 35 europæiske lande i vinterhalvåret 2020-21. Forsker Beny Spira konkluderer, at “den moderat positive korrelation mellem mundbindsbrug … Læs videre Ny forskning: Mundbind forbundet med øget risiko for at dø
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Henni Amtrup S. Olesen
fredag, 13 maj 2022, 23:34 23:34

Ja, ja selvfølgelig, – foruden at kontrollere fårene, er det da en side gevinst også at aflive dem, med de dér komiske facist masker…