Kategorier
Frihedspressen Mere presse

Ny forskning: Mundbind forbundet med øget risiko for at dø

Brug af mundbind er ikke forbundet med nedsat risiko for SARS-CoV-2-smitte. Brug af mundbind er tværtimod forbundet med øget risiko for at dø. Det viser en ny videnskabelig undersøgelse baseret på data om sygelighed, dødelighed og mundbindsbrug fra 35 europæiske lande i vinterhalvåret 2020-21. Forsker Beny Spira konkluderer, at “den moderat positive korrelation mellem mundbindsbrug […]

Brug af mundbind er ikke forbundet med nedsat risiko for SARS-CoV-2-smitte. Brug af mundbind er tværtimod forbundet med øget risiko for at dø. Det viser en ny videnskabelig undersøgelse baseret på data om sygelighed, dødelighed og mundbindsbrug fra 35 europæiske lande i vinterhalvåret 2020-21. Forsker Beny Spira konkluderer, at “den moderat positive korrelation mellem mundbindsbrug […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x