Sådan kan du give mig en fødselsdagsgave

Flere af mine venner har spurgt: – Per, hvad ønsker du dig i fødselsdagsgave?

Jeg har nu de sidste år vredet min hjerne for at finde ud af, om der ikke er en eller anden ting, som jeg kunne finde på at ønske mig. Men jeg ønsker simpelthen ingen ting.

Den første, der spurgte, hvad jeg ønskede, svarede jeg: – Penge!

Penge er ikke en ting. Det er en konstruktion skabt af de zionistiske centralbanker. Det er den fælles, magtbærende illusion, som vi stort set alle er underlagt – og desværre også jeg.

Penge kan selvfølgelig bruges til at købe ting, men min holdning til både penge og ting er, at hvis jeg har NOK, så er jeg RIG! De få gange i mit liv, hvor jeg haft langt mere end nok, så får jeg trang til at dele ud af det til dem, der har mindre end nok.

Nå, men altså, hvis du vil give mig mig en privat pengegave i anledning af min fødselsdag i morgen, så er mit private MobilePay-nr. 26 25 20 10. Du kan evt. i din overførsel skrive et forslag til, hvad jeg skal bruge pengegaven til. Måske opdager jeg nogle ting, som jeg ikke har, og som jeg faktisk har brug for. Det kunne være sjovt. 🙂

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments