Stor andel af vaccinerede i Danmark er måske slet ikke blevet vaccineret

SSI offentliggjorde den 6. maj 2022 forekomsten af antistoffer mod SARS-CoV-2 hos bloddonorer i Danmark. Resultaterne er ganske afslørende.

Undersøgelse af bloddonorer viser, at 7 ud af 10 voksne danskere har været smittet med SARS-CoV-2

Tilstedeværelse af antistoffer i blodet er det bedste tegn på, at man på et eller andet tidspunkt har været smittet med SARS-CoV-2, og at immunforsvaret har reageret hensigtsmæssigt.

Forskerne estimerer, at 14 % i den generelle befolkning mellem 17 og 72 er blevet smittet i perioden fra 1. november 2021 til 4. januar 2022. Andelen af smittede steg støt frem til 68 % ved den sidste måling den 15. marts 2022.

  • 4. januar 2022: 14 %
  • 18. januar 2022: 21 %
  • 1. februar 2022: 37 %
  • 15. februar 2022: 55 %
  • 1. marts 2022: 62 %
  • 15. marts 2022: 68 %

Der er gået knap to måneder siden sidste måling, så andelen af personer med antistoffer må antages at være højere end 68 % nu.

“Disse antistoffer dannes kun, når man har været smittet, ikke når man er blevet vaccineret.”

Kilde: SSI

Antistoffer er kroppens naturlige “vaccine” mod covid-19. SSI indrømmer, at denne mekanisme slås ud af funktion, hvis man er blevet kunstigt vaccineret. Flere undersøgelser har vist, at naturlig vaccine via smitte beskytter langt bedre mod sygdom end kunstig vaccine via Pfizer.

Det er påfaldende, at så stor andel af befolkningen har dannet antistoffer mod SARS-CoV-2 i en periode, hvor en mindst lige så stor andel af befolkningen angiveligt er blevet indsprøjtet med de kunstige vacciner. Det underbygger teorien om, at der er stor forskel på indholdet i injektionsvæskerne afhængig af batchnummeret, og at en stor andel af vaccinerne måske simpelthen indeholder saltvand. Dette for at camouflere skadevirkningerne af de reelle sprøjter og dermed øge tilslutningen til vaccinationsprogrammet og den tilhørende udrulning af den totalitære, teknokratiske stat. Det betyder, at en stor andel af de vaccinerede i Danmark slet ikke er blevet vaccineret.

Resultaterne kan dog også forklares ved, at de benyttede vacciner simpelthen ikke virker som vacciner, da smitten stiger i en meget vaccineret befolkning. Under alle omstændigheder så tyder det på, at udbredelsen af naturlig immunitet nu er så stor i den danske befolkning, at enhver tale om flere vacciner som supervåben mod coronasmitte er absurd.

Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Michael
Michael
mandag, 16 maj 2022, 9:50 09:50

Jamen det er jo ikke en vaccine og derfor kan argumentation ikke bruges.