Stor andel af vaccinerede i Danmark er måske slet ikke blevet vaccineret

SSI offentliggjorde den 6. maj 2022 forekomsten af antistoffer mod SARS-CoV-2 hos bloddonorer i Danmark. Resultaterne er ganske afslørende. Undersøgelse af bloddonorer viser, at 7 ud af 10 voksne danskere har været smittet med SARS-CoV-2 Tilstedeværelse af antistoffer i blodet er det bedste tegn på, at man på et eller andet tidspunkt har været smittet … Læs videre Stor andel af vaccinerede i Danmark er måske slet ikke blevet vaccineret
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned or Total abonnement per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Michael
Michael
mandag, 16 maj 2022, 9:50 09:50

Jamen det er jo ikke en vaccine og derfor kan argumentation ikke bruges.