Kategorier
Frihedspressen Mere nyt

Stor andel af vaccinerede i Danmark er måske slet ikke blevet vaccineret

SSI offentliggjorde den 6. maj 2022 forekomsten af antistoffer mod SARS-CoV-2 hos bloddonorer i Danmark. Resultaterne er ganske afslørende. Undersøgelse af bloddonorer viser, at 7 ud af 10 voksne danskere har været smittet med SARS-CoV-2 Tilstedeværelse af antistoffer i blodet er det bedste tegn på, at man på et eller andet tidspunkt har været smittet […]

SSI offentliggjorde den 6. maj 2022 forekomsten af antistoffer mod SARS-CoV-2 hos bloddonorer i Danmark. Resultaterne er ganske afslørende. Undersøgelse af bloddonorer viser, at 7 ud af 10 voksne danskere har været smittet med SARS-CoV-2 Tilstedeværelse af antistoffer i blodet er det bedste tegn på, at man på et eller andet tidspunkt har været smittet […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x