De reelle konsekvenser af Ukraine-krigen: distraktion, militarisme, nulstilling, røveri

Lad mig starte med at udtrykke min dybeste medfølelse til alle, der lider i Ukraine på grund af krigen der.

Dette indlæg er en oversigt over min vurdering af de reelle konsekvenser af Ukraine-krigen, uanset om de har været tilsigtet eller utilsigtet.

  1. DISTRAKTION. Det store coronabedrag var ved at blive afsløret, da Rusland invaderede Ukraine. De højeste, materielle magthavere havde brug for et endnu større problem og en endnu større frygt som distraktion, og her kom Rusland, Putin og truslen om 3. Verdenskrig pludselig ind på scenen. Dermed kan coronabedraget fortsætte, uden den almene befolkning får den oplysning om fakta, som de har fortjent. Dermed kan det store coronabedrags reelle formål – indførelse af det totalitære, teknokratiske samfund på globalt plan – fortsætte uhindret.
  2. MILITARISME. Ukraine-situationen har været brugt ekstremt ensidigt af stort set alle parter som argument for øget militær oprustning, herunder overdragelse af dansk suverænitet til EU-hær, der siden kan hidkaldes, når dansk politi ikke længere kan eller nægter at håndtere det uundgåelige oprør, der kommer før eller siden fra det bedragede, undertrykte, teknofængslede og sundhedsskadede folk. Det må antages, at militærindustrien har presset på for at få gang i deres pengemaskine i grøn misundelse over, at Big Pharma og Big Tech har scoret kassen big time på covid-19-plandemien.
  3. NULSTILLING. Ukraine/Rusland-konflikten bliver allerede nu brugt som undskyldning for stigende forbrugerpriser på alt muligt. Det kan opfattes som en del af Den Store Nulstilling, som Klaus Schwab, lederen af World Economic Forum, taler så varmt for, selvom det er en kold, psykopatisk plan om global magt via teknologisk overherredømme.
  4. RØVERI. Hvis man vil invadere et land, reducere folkets sundhed og fjerne deres frihed, så kan man jo lige så godt lade borgerne selv betale for det. Det virker til at være den strategiske tænkning hos den psykopatiske elite, der konstruerer pandemier og krige. Vi har selv betalt i dyre domme for coronainvasionen. Vi betaler nu både i form af prisstigninger og i form af frivillige woke-donationer til Ukraine-indsamlinger. Det er røveri via bedrag i stor skala, ligesom når ældre, naive mennesker bliver frarøvet penge fra tricktyve.

Sandheden om Ukraine er, at konflikten med Rusland er orkestreret af NATO. Det startede for alvor i 2013, og det, vi ser nu, er blot en fortsættelse af en NATO-plan, der har været lang tid undervejs.

Jeg vurderer Putin til at være sådan cirka 50:50 frivillig medspiller i planen i rollen som Den Nye Hitler og reel i sit ønske om at befri den russiske del af Ukraine for undertrykkende, militante nynazister.

Jeg tænker, at der ligesom i frihedsbevægelsen i Danmark er interne konflikter, så er der også interne konflikter i toppen af den globale magtpyramide. Disse konflikter kan ende med at være til fordel for det frihedselskende folk, men det må jeg vende tilbage til i et senere indlæg.

Tilmeld
Besked om
guest
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Alex
Alex
lørdag, 14 maj 2022, 18:19 18:19

Jeg så det her idag jeg kan ikke forstå hvofor der ikke er flere der snakker om Schwab han vil bruge frygten for at blive fattig til at styr middelklasse indkomst borger.
https://rumble.com/v1477p1-klaus-schwab-reveals-the-world-economic-forums-role-in-the-global-governanc.html

Marie
søndag, 15 maj 2022, 10:39 10:39

Ja. Det lyder desværre rigtigt. Her en rapport udarbejdet af eu-kommisionen: “100 radical innovations breakthroughs for the future”, som de ser i gængs brug inden 2038. Virkelige ‘lækker’ læsning, men viser igen hvad den teknokratiske verdensmagt har i støbeskeen. Det er ikke så lidt..

https://ec.europa.eu/info/sites/default/files/research_and_innovation/knowledge_publications_tools_and_data/documents/ec_rtd_radical-innovation-breakthrough_052019.pdf

Er der nogle der ved, hvor langt de er med hjernechippen? fx om transhumanist/cyborg Kevin Warwick har fået den indopereret endnu? (er til mit projekt jeg p.t. er ved at skrive)

Last edited 3 days ago by Marie