De reelle konsekvenser af Ukraine-krigen: distraktion, militarisme, nulstilling, røveri

Lad mig starte med at udtrykke min dybeste medfølelse til alle, der lider i Ukraine på grund af krigen der. Dette indlæg er en oversigt over min vurdering af de reelle konsekvenser af Ukraine-krigen, uanset om de har været tilsigtet eller utilsigtet. DISTRAKTION. Det store coronabedrag var ved at blive afsløret, da Rusland invaderede Ukraine. … Læs videre De reelle konsekvenser af Ukraine-krigen: distraktion, militarisme, nulstilling, røveri
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Alex
Alex
lørdag, 14 maj 2022, 18:19 18:19

Jeg så det her idag jeg kan ikke forstå hvofor der ikke er flere der snakker om Schwab han vil bruge frygten for at blive fattig til at styr middelklasse indkomst borger.
https://rumble.com/v1477p1-klaus-schwab-reveals-the-world-economic-forums-role-in-the-global-governanc.html

Marie
søndag, 15 maj 2022, 10:39 10:39

Ja. Det lyder desværre rigtigt. Her en rapport udarbejdet af eu-kommisionen: “100 radical innovations breakthroughs for the future”, som de ser i gængs brug inden 2038. Virkelige ‘lækker’ læsning, men viser igen hvad den teknokratiske verdensmagt har i støbeskeen. Det er ikke så lidt..

https://ec.europa.eu/info/sites/default/files/research_and_innovation/knowledge_publications_tools_and_data/documents/ec_rtd_radical-innovation-breakthrough_052019.pdf

Er der nogle der ved, hvor langt de er med hjernechippen? fx om transhumanist/cyborg Kevin Warwick har fået den indopereret endnu? (er til mit projekt jeg p.t. er ved at skrive)

Last edited 1 month ago by Marie