Hvorfor er LinkedIn det mest censurerende sociale medie under coronabesættelsen?

Det er efterhånden en del måneder siden, at min profil på det erhvervsorienterede, sociale medie LinkedIn blev censureret og slettet permanent af LinkedIn. Jeg mistede dermed ca. 10.000 kontakter i det danske og internationale erhvervsliv. Jeg har klaget til Forbrugerombudsmanden på denne udøvelse af censur, men jeg har endnu ikke fået respons på min klage.

Jeg har kendskab til flere andre med sundhedsfaglig, akademisk baggrund, der har fået slettet indlæg eller hele profiler permanent på LinkedIn. Det fælles tema er, at vi har brugt vores sundhedsvidenskabelige viden til at kritisere de herskende fortællinger om corona i den tro, at der var ytringsfrihed på LinkedIn. Vi har ikke formidlet “tossede konspirationsteorier”. Vi har simpelthen lagt op til en professionel, faglig debat om en diskurs, der bl.a. har stor indvirkning på eksistensgrundlaget for store dele af det danske erhvervsliv. Coronadebat er således særdeles relevant for et professionelt erhvervsnetværk.

LinkedIn har tilsyneladende ikke noget kontor i Danmark. LinkedIn ejes af Microsoft, som i Danmark har kontor på Kanalvej 7, 2800 Lyngby. Microsoft er som bekendt stiftet af Bill Gates og helt frem til 2020 var han bestyrelsesmedlem. Det er således sandsynligt, at Bill Gates har haft indflydelse på LinkedIn’s barske censurpolitik i relation til covid-19.

Når LinkedIn censurerer mere hardcore end Facebook, så kan det skyldes, at besættelsesmagten for alt i verden vil undgå, at der starter en velbegrundet, saglig kritik af covid-19-fortællingen i erhvervslivet og blandt akademikere. En måde at undgå det på er at eje platformen og simpelthen slette de profiler, der vover sig til at stille de spørgsmål, som man ikke må stille. Dette i kombination med den tætte forbindelse mellem Bill Gates og LinkedIn udgør en sandsynlig forklaring på, hvorfor kritisk information bliver så ekstremt censureret på netop LinkedIn.

Resultatet er, at brugerne af LinkedIn bliver efterladt med et falsk indtryk af, at eksperterne er enige, og man er som virksomhedsejer bare nødt til at finde sig i den nødvendige, kommunistiske erhvervspolitik, som regeringen fører i coronaens hellige navn. Resultatet er fald i omsætning, indtjening og i værste fald konkurs på et planøkonomisk, bedragerisk grundlag fra den socialdemokratiske regering.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments