Opfordring til laboratorier i Danmark: Undersøg covid-19-vaccinerne

Der er kommet nye beviser for, at de såkaldte vacciner mod covid-19 indeholder avancereret nanobioteknologi, der kan koble menneskekroppen direkte på digitale netværk.

The Exposé bragte i går en artikel om disse nye beviser: Vaccinated People Emitting MAC Addresses; What’s Causing This Phenomenon?

Europas førende ekspert i emnet, tyske Andreas Noack, døde på mystisk vis kort efter at have udgivet en video, hvor han sagde dette om det tilsyneladende indhold af nanopartikler af grafenhydroxid:

“As a chemist, I vouch for the fact that these are nanoscale razor blades.”

Altså mikroskopiske barberblade.

Myndighederne benægter, at der er den slags i vaccinerne, da det ikke står på ingredienslisten fra producenten. Det svarer til at tro på, at Hells Angels ikke er involveret i kriminalitet, fordi de selv siger, at det er de ikke. Vaccineproducenten Pfizer er ved retten i USA blevet dømt skyldige i medicinsk bedrageri, og de er blevet straffet med en gigantisk bøde. Når man som kontrollerende myndighed stoler blindt på Hells Angels eller Pfizer, så gør man sig reelt medskyldig i deres kriminalitet via sin ignorance.

Når vi har en myndighed som Fødevarekontrollen, så er det jo fordi, at der er nødt til at være nogen, der holder øje med, at forhandlere af fødevarer ikke sælger sygdomsfremkaldende mad og drikke. Det er meget mærkeligt, at injektionsvæsker som covid-19-vaccinerne ikke bliver underkastet samme myndighedskontrol med grundige stikprøver.

Uafhængige laboratorieanalyser tyder på, at vaccinerne – eller i hver fald nogle af dem – indeholder selvsamlende nanoteknologi, der efter indsprøjtning i kroppen skaber en bioteknologisk grundstruktur for kommunikation til og fra eksterne netværk. Ligesom opsætningen af 5G-sendemaster udgør den eksterne struktur i Den 4. Industrielle Revolution med fusion af mennesker og maskiner, så udgør de hemmelige ingredienser i covid-19-vaccinerne grundstrukturen i det indre, bioteknologiske netværk. Det er i hvert fald teorien.

Den skræmmende teori bør undersøges af uafhængige, avancerede laboratorier. Jeg har selv spurgt afdelingschef Bjarne Bak Christensen fra Afdeling for Bioteknologi og Biomedicin på Danmarks Teknologiske Universitet om hans afdeling eller andre på DTU har udført eller ville kunne udføre en analyse af, hvad covid-19-vaccinerne reelt indeholder inkl. nanopartikler. Dette benægter og afviser han. Jeg har også spurgt, om de kan analysere, om en væske indeholder slangegift, stoffer fra slangegift eller stoffer baseret på slangegift. Den henvendelse har han slet ikke svaret på.

Det lyder meget mærkeligt og dybt bekymrende, at landets mest avancerede teknologiske universitet ikke kan eller vil undersøge indholdet i de væsker, som de fleste danskere har fået sprøjtet ind i kroppen. Jeg har kendskab til en intern kilde, der ønsker at være anonym, der påstår, at Bjarne Bak Christensen m.fl. allerede har analyseret vaccinevæskerne, og at nogen efterfølgende har truet dem og givet dem mundkurv på, efter de blev meget chokerede over analyseresultaterne. Hvis min kilde taler sandt, så er Bjarne Bak Christensen ekspertvidne til alvorlig kriminalitet, og han bør afhøres i retten, hvor han ikke kan krybe udenom på samme måde, som han kan overfor mig som journalist. Han bør endvidere tilbydes vidnebeskyttelse.

I mellemtiden må andre laboratorier på banen og foretage analyser af det reelle indhold i covid-19-vaccinerne fra Pfizer og Moderna.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments