Nyt politisk spektrum ud fra konspirationer: Hvor er du?

Man kan kategorisere politisk observans på flere forskellige måder. Den mest kendte er venstre/højre-kategoriseringen, altså fra venstre- til højreorienteret. Jeg præsenterer her en ny kategorisering, der efter min mening er mere tidssvarende og relevant. Ethvert menneskes politiske observans kan kategoriseres som tilhørende en af disse tre kategorier: KonspirationsbenægtendeKonspirationsåbenKonspirationstroende ‘Konspiration’ skal her forstås som politisk sammensværgelse. … Læs videre Nyt politisk spektrum ud fra konspirationer: Hvor er du?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
7 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
tirsdag, 17 maj 2022, 15:41 15:41

Kategori 1 & 3 er paa en made paa samme hold? = “JUNK Conspiracies” – som fx “Flat Earth” og “Alien Invasion” skabes aff konspiratorerne i de beviselige konspirationer (dem er der titusinder aff) – for SAA at kunne sige til de, der fremlaegger beviser for fx Plandemi og propaganda: “Naaeh – er jorden SAA ogsaa flad og fyldt med Aliens!?”

Lene
tirsdag, 17 maj 2022, 16:33 16:33

Kære Per Jeg er åben for konspirationsteorier.
Desuden vil jeg gerne sige til dig, at jeg betragter dig som meget klog og jeg håber, der i fremtiden er flere der vil lytte. Hvor finder vi “en kanal”, der forstår og værdsætter din viden og erfaring? jeg er selv blevet “lidt gammel”, men derfor kan jeg jo godt deltage- du har min fulde støtte og jeg beundrer at “du bliver ved og ved”kh

Lene
onsdag, 18 maj 2022, 13:29 13:29

hej igen Ja, det er godt, men det var bedre om der var forståelse nu- men det er åbenbart ønsketænkning. Jeg er ved at skrive en erindringsbog til min familie- bare” familie stof”. /Lene

Bjarke Andersen
onsdag, 18 maj 2022, 0:59 00:59

Holder mig til i midten men synes det er spændende med de ekstreme teorier. Men det er ikke dem jeg slår op på min fjæsbog ..

Henrik Andersen
Henrik Andersen
lørdag, 21 maj 2022, 13:26 13:26

Jeg befinder mig et sted mellem 2 & 3, meget pga de seneste 2 års komplette ændring af “normalen” i samfundet. Jeg er dog stadig overbevist om at jorden er rund. Så jeg tror ikke på hvad-som-helst. I bund og grund er jeg mest åben overfor muligheder, for at blive bedre oplyst. Eksempelvis månelandingen fra lige før jeg blev født, har jeg vaklet lidt frem og tilbage med, og jeg er stadig ikke 100% på om det skete eller ikke skete…Der er jeg stadig åben for mere info…Fra pålidelige kilder…