Frifundet i mundbindssag: Her er rettens begrundelse

Flere har spurgt, hvad Københavns Byret har lagt til grund for min frifindelse i mundbindssagen. Jeg deler derfor her en større del af udskriften fra dombogen fra min sag (DS 0100-86990-00356-2): Retsmødet sluttede jo ellers med, at dommeren ville indkalde en DSB-medarbejder og en politibetjent som vidner i sagen til næste retsmøde i juni. Jeg … Læs videre Frifundet i mundbindssag: Her er rettens begrundelse
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
onsdag, 18 maj 2022, 12:02 12:02

Tillykke med det Per. Det manglede da bare

erling
torsdag, 19 maj 2022, 16:10 16:10

Ligesom jeg forventede.