Frifundet i mundbindssag: Her er rettens begrundelse

Flere har spurgt, hvad Københavns Byret har lagt til grund for min frifindelse i mundbindssagen. Jeg deler derfor her en større del af udskriften fra dombogen fra min sag (DS 0100-86990-00356-2):

Retsmødet sluttede jo ellers med, at dommeren ville indkalde en DSB-medarbejder og en politibetjent som vidner i sagen til næste retsmøde i juni. Jeg protesterede, da disse vidner ikke er relevante for domfældelse, da sagen handler om, hvorvidt jeg er fritaget for mundbind eller ej. Det ville kræve sundhedsfaglige kompetencer, som hverken en DSB-medarbejder eller politibetjent er autoriseret til at have. Det er endvidere ikke et krav i lovgivning eller bekendtgørelse om, at man skal fremvise nogen ekstern evaluering for at være fritaget.

Den pludselige frifindelse tyder på, at dommeren har taget min protest til efterretning og mit ønske om, at han skulle dømme på det eksisterende grundlag i stedet for at trække sagen endnu længere ud ad den absurde tangent.

Tilmeld
Besked om
guest
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Vivilizzi
onsdag, 18 maj 2022, 12:02 12:02

Tillykke med det Per. Det manglede da bare

erling
erling
torsdag, 19 maj 2022, 16:10 16:10

Ligesom jeg forventede.