Mulig årsag til fascismens udbredelse i Danmarks fundet

Rigsadvokat Jan Reckendorff er den øverste chef for anklagemyndigheden i Danmark. Reckendorff udtalte ved sin tiltræden i 2018 til Politiken, at han ser det som sin opgave at “gennemføre regeringens ønsker“. Dette er imidlertid slet ikke anklagemyndighedens opgave. Deres opgave er derimod at følge landets love og ikke regeringens ønsker. Reckendorff har derfor gjort anklagemyndigheden … Læs videre Mulig årsag til fascismens udbredelse i Danmarks fundet
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Mads Buhl
onsdag, 18 maj 2022, 18:01 18:01

Korrekt Per.
Situationen betyder tilmed, at de største & mest toneangivende Virksomheder, som i realiteten allerede kollaborerer med Regeringen, de facto ligeledes får ultimativ adgang til Anklagemyndigheden & hermed hele Retssystemet, som et særdeles effektivt redskab til at realisere de vådeste drømme.