Sidney Lee var vaccinemodstander: Kan politiet have slået ham ihjel?

Afdøde Sidney Lee’s ekskæreste Mary-Ann Holm har i et interview til Ekstra Bladet indirekte sagt, at Sidney Lee var engageret modstander af coronavacciner.

Mary-Ann Holm udtaler således om Sidney Lee til Ekstra Bladet i denne artikel fra i dag:

“Mit indtryk er, at han skar mange mennesker af i den seneste tid, og jeg var nok en af de sidste. Han lukkede mange ud af sit liv. Det handlede om hans holdning til corona, og at han ikke gad at ses med folk, der var vaccinerede.

Det er heraf rimeligt at uddrage, at Sidney Lee dels ikke var vaccineret selv og dels var stor modstander af coronavaccinerne.

Det er tidligere kommet frem, at politiet var til stede, da Sidney Lee afgik ved døden. Sagen er nu overdraget til Den Uafhængige Politiklagemyndighed. Det er uklart, hvor aktiv en rolle politiet har spillet i realitystjernens alt for tidlige død som 43-årig.

Naboer har udtalt til Se & Hør, at både politibiler og ambulancer var til stede kl. 7:20 i mandags ude foran opgangen til den lejlighed i København, hvor Sidney Lee boede med sine forældre og døde i politiets varetægt. Politiet er i øvrigt særdeles fåmælt med oplysninger om, hvorfor de var der.

Det er ekstra trist, at frihedsbevægelsen nu har mistet en mand, som vi slet ikke vidste, at vi havde.

Tilmeld
Besked om
5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
onsdag, 18 maj 2022, 16:22 16:22

ja, det har du ret i, men der er flere vaccinemodstandere rundt omkring bl.a. mig selv. De er jo ikke populære og er lidt stille i vores samfund.

onsdag, 18 maj 2022, 17:39 17:39

Ja, det kan jeg da egentlig godt se- har ikke før nu tænkt så meget over det

Michael Nielsen
søndag, 22 maj 2022, 17:48 17:48

Politiet slår desværre alt for mange ihjel. I nogle få af tilfældende er der tale om uheldige omstændigheder, men som regel er der tale om overlagt mord. Politiet står ikke altid selv for drabene. De samarbejder med både den såkaldte Øst-Mafia og den såkaldte muslimske mafia om opgaverne. Jeg ved hvad jeg taler om, for jeg er en af deres opgaver. Et muligt tip er at analysere tal når de her mystiske dødsfald opstår. Som regel vil 66, eller 6, eller 666 være involveret. Et 6 tal kan godt være et 9 tal. Uden at vide det med sikkerhed, så… Read more »

Peter
onsdag, 25 maj 2022, 16:22 16:22

Ex kæresten håner ham også for det i samme artikel som den lille luder hun er